RossaHome Bambu Zebra Stor Perde Etek Dilimsiz

19,90 TL
Boyut/Ebat: 30 x 40
100 x 200
120 x 200
140 x 200
140 x 260
160 x 200
30 x 40
200 x 200
180 x 260
180 x 200
200 x 260
120 x 260
100 x 260

Ürün Bilgileri

RossaHome Bambu Zebra Stor Perde Etek Dilimsiz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rossahome Satıcı Ünvanı: ROSSA HOME CONSEPT MİMARLIK VE TEKSTİL ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735093943600010 Vergi Kimlik Numarası: 7350939436
    Bu ürün Rossahome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürünü satın aldıktan sonra iptal etmek istemeniz durumunda ilgili üründen satın alınan adedin hepsi iptal edilecektir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüksek Kaliteli Stor Zebra Perde Ev ve ofis dekorasyonunuzda şıklığı ve pratikliği bir arada sunan yüksek kaliteli stor zebra perdelerimizle tanışın! Kaliteli kumaşlarımız ve farklı renk alternatiflerimizle mekanlarınıza özel dokunuşlar yapabilirsiniz. Perdelerimizin fonksiyonel yapısı sayesinde rahatlıkla odanızın ışık dengesini ayarlayabilir, bir dokunuşla mahremiyet elde edebilirsiniz. Yaşam kalitenizi artıracak olan stor zebra perdelerimiz pratik kullanımıyla gölgelendirme problemlerinizi kolaylıkla çözebilmenize olanak sağlar. Üretici firmadan
  • Tüm mekanik perdelerimiz kendi üretim tesislerimizde yüksek kalite standartları altında üretilmektedir. Karşınıza çıkan ilk ölçü numune kumaş ölçüsüdür Ürünlerimizde 1. sınıf ithal Kumaş, Metal ayaklar ve özel üretim Mekanizmalar kullanılmaktadır. Ayrıca kullanılan 1. sınıf alüminyum ve 1. sınıf plastik aksamlar dayanıklılığı ve estetiği bir araya getiriyor. Kolay Montaj ve Kullanım: Ürün kutusundan çıkan ekstra montaj parçaları sayesinde kolayca kornişe monte edebilirsiniz. Tavan ve duvara montaj için gereken metal potrayları da ürünle birlikte gönderiyoruz. Esnek Ölçü Seçenekleri: Pencere genişliğinden ortalama 20 cm fazla perde seçebilir, böylece istediğiniz ölçülerdeki perdeleri kolaylıkla bulabilirsiniz. Örneğin, 120x200 perde, 100cm genişliğindeki bir pencere için idealdir. Ayrıca gönderilen ölçü eni mekanizma dahil hesaplanmaktadır. Yani 120x200 perdenin kumaş eni 116 cm’dir. 2’şer cm kenarlarda mekanizma çalışma payı mevcuttur. Lütfen dikkate alınız. Kolay Temizlik: Koku ve leke tutmayan kaliteli kumaşımız, nemli bir bezle kolayca temizlenir. Ancak, makinada yıkama veya kurutma makinasında kurutma yapılmamalıdır. Güvenli Kullanım: Stor perdenizin elçek kısmını çocuk kilidi olarak kullanabilir, güvenli bir ortam sağlayabilirsiniz. Şık ve Modern Tasarım: Ev ve ofis dekorunuza uyum sağlayan şık tasarımıyla odanızın atmosferini tamamlayacak. Sağlıklı ve Çevre Dostu: Hiçbir zararlı veya kanserojen kimyasal içermeyen malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Ev ve iş yerinizde uzun yıllar kullanabileceğiniz kaliteli stor zebra perdelerimizle şıklığı ve kullanım kolaylığını bir arada yaşayın!

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Tip Zebra
  • Işık Geçirgenliği Oda Karanlığı
  • Renk Beyaz
  • Desen Düz

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşenikumaş, mekanik malzeme

Yıkama Talimatları

  • sadece kuru temizleme
Geri Bildirim Ver