Rema Hobby Plus 35 Lt Ceviz Soyma Makinesi

14.500 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Rema Hobby Plus 35 Lt Ceviz Soyma Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ereyon Satıcı Ünvanı: EREYON ELEKTRONİK TİCARET VE SANAL MAĞAZACILIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0354034517500018 Vergi Kimlik Numarası: 3540345175
    Bu ürün Ereyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Rema Hobby Plus 35 Lt Ceviz Soyma Makinesi

Yemeklerden tatlılara, pasta, börek, çörek gibi ürünlerde kullanılan çok sayıda farklı materyal bulunmaktadır. Kullanılan gıdalar yapılan ürünlerin tatlarının daha güzel olmasına olanak sağlarken aynı zamanda görüntü amacıyla da kullanılabilmektedir. Yapılan yemek ve tatlılarda sıklıkla kullanılan cevizler sert kabukları ile bilinen yiyecekler olurken cevizi ayıklama işlemleri de meşakkatli süreçlerdir. Farklı markalar tarafından üretimi yapılan makineler cevizlerin kabuklarından ayrılmasına olanak sağlarken aynı zamanda cevizlerin işlenmeye hazır hale gelmelerine de olanak sağlamaktadır. Cevizlerin dış katmanları ve kabuklarının kırılarak yenilebilir hale getirilmesine yardımcı olan makineler çok sayıda marka tarafından üretilmektedir. Üretimi yapılan makineler kendi aralarında farklı tasarımlara ve modellere sahip olabilirken aynı zamanda makinenin içine koyulabilecek ceviz miktarına göre de değişiklik gösterebilmektedir. Remo hobby plus ceviz soyma makinası 35 litre markanın üretimleri arasında kalitesi ve tasarımları ile dikkat çeken makinelerden bir tanesidir.

  • Geniş iç hacim
  • Kabuk temizleme
  • Ayıklama

Remo Hobby Plus Tarihçe ve Ceviz Soyma Makinesi

2013 yılında Türkiye’de kurulan Remo, ağır makine sanayi üretimiyle adından söz ettiren markalardan bir tanesidir. Pek çok kişi tarafından tercih edilen markalardan birisi olan Remo, tamamen yerli sermaye ile üretimlerini yaparken kullanıcıların isteklerine ve ihtiyaçlarına uygun çok sayıda makine ve aletin üretimini de üstlenmektedir. Geniş ürün çeşitliliğine sahip olan marka AR-GE çalışmalarına ve yenilikçi üretimlere sahip olması nedeniyle de adından söz ettirmektedir. Ergonomik kullanımlara önem verdiği kadar mekanik parçalarda dayanıklılığa da önem veren Remo çok sayıda farklı üretime sahiptir. Markanın üretimleri arasında kullanımları ile ceviz bahçesi olan kişilerden ceviz ticareti yapan kişilere kadar rahatlıkla kullanılabilen Remo hobby plus ceviz soyma makinası 35 litre kullananlar tarafından büyük ilgi görmektedir. Markanın üretimleri arasında önemli bir yere sahip olan makine gerek iç hacimleri gerekse işlenmesi uzun süren cevizlerin soyulması ve kırılması için kullanılabilmektedir.

Remo Hobby Plus Ceviz Soyma Makinası 35 Litre Özellikleri

Remo hobby plus ceviz soyma makinası 35 litre özellikleri markanın üretimlerinde kullandığı tekniklere göre değişiklik gösterebilmektedir. 0,37 motor gücüne sahip olan makine yüksek motor gücü sayesinde işlemi kısa sürede yapması nedeniyle tercih edilmektedir. 35 litrelik iç hacme sahip olan ürün herhangi bir sorun yaşamadan 35 litrelik cevizi rahatlıkla soyarak kırabilmektedir. 15 kilogram ağırlığındaki makine sabit kullanıma uygun olurken şebeke elektriği ile çalışmaktadır. Aynı zamanda jeneratörler ile de rahatlıkla beslenebilen ürün daha rahat bir ceviz soyma işlemi için özel bıçaklara sahiptir. Rende sisteminin ömrünü en az 7 yıl olarak açıklayan marka uzun süreli kullanımlar vadetmektedir. Remo hobby plus ceviz soyma makinası 35 litre kullanımı ile de dikkat çekmektedir. Herhangi bir ek işlem yapılmasına gerek duymayan makine içerisinde 35 litrelik ceviz koyulması sonrasında rahatlıkla çalışabilmektedir. Remo hobby plus ceviz soyma makinası 35 litre kampanya dönemlerinde avantajlı fiyatlar yakalayabilirsiniz.

Remo Hobby Plus Ceviz Soyma Makinası 35 Litre Yorum

Remo hobby plus ceviz soyma makinası 35 litre yorum ve değerlendirmeleri ile Trendyol üzerinde bulunabilen ürünler arasında yer almaktadır. Genel olarak kullanıcıları tarafından yapılan yorumların olumlu, değerlendirme notlarının yüksek olması ürünü satın almak isteyen diğer müşteriler tarafından referans kabul edilirken ürünün satışlarını da olumlu anlamda etkilemektedir. Ceviz soyma makinesi ile ilgili yapılan yorumlar kullanımları başta olmak üzere motor gücü, bıçak kalitesi, sağlamlık ve dayanıklılık konularında olurken aynı zamanda kullanıcı deneyimleri ve fiyatları hakkında da çok sayıda yorum yapılabilmektedir. Remo hobby plus ceviz soyma makinası 35 litre satın al seçenekleriyle de dikkat çekmektedir. Remo hobby plus ceviz soyma makinası 35 litre indirim zamanlarını takip ederek ürünü uygun fiyatlara yakalayabilirsiniz.