Raycon 5in1 Telefon Ve Bilgisayar Usb Type C Micro Kart Okuyucu Otg Beyaz

249 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Raycon 5in1 Telefon Ve Bilgisayar Usb Type C Micro Kart Okuyucu Otg Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Raycon Satıcı Ünvanı: ŞEREF ÖVEÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6610217154
    Bu ürün Raycon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RAYCON 5in1 Telefon ve Bilgisayar USB Type C Micro Kart Okuyucu OTG Beyaz Android cihazlar veya Type-C cihazlar için kolay aktarım için OTG medya ve dosya görüntüleme ve depolama sağlar. Tak çalıştır özelliğne sahiptir herhangi bir sürücüye ihtiyaç duymaz. Fotoğraf ,video,müzik ve diğer işlemlerinizde hızlı bir veri aktarım perfonmasına sahiptir. Çeşitli hafıza kartlarını bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz. Tek bir Type-C portu üzerinden ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü çıkışı sağlayan Shaza 5 in 1 Dönüştürücü ile bilgisayarınıza USB üzerinden çalışan çevre birimlerini bağlayabilirsiniz Fotoğrafları veya dosyaları paylaşmak, okumak ve kopyalamak için 2 farklı türde kart okumak ve yazmak için bilgisayarı / C Tipi cihazını / akıllı telefonu bağlayın. Laptop çantanızda taşımak için taşınabilir ve hafif tasarıma sahiptir. Ürün Özellikleri : USB-C Tip-C / USB 2.0 / 1 USB konnektörü 3. USB 3.1 tip C bağlantı noktasına sahip telefon / tablet / PC'yi destekleyin. Hafıza kartı ekleyerek, kart okuyucunuzu bir flash sürücüye dönüştürün (cihaz OTG fonksiyonunu desteklemelidir). Tüm verilerinizi doğrudan cihazlarınızda yönetin. Tak ve Çalıştır, sürücü gerektirmez. Başka bir cihaza aktarmak ve okumak için iki farklı boyutta hafıza kartı eklemek için kullanın. Taşınabilir ve hafif, kolay ve kullanışlı. Malzeme: Plastik ve Metal Renk: / Beyaz Arayüz: Tip-C, USB 2.0, Mikro USB Boyut: 7 * 2 * 1 cm / 2.76 * 0.79 * 0.39in.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver