Rainbow Aljinat El Ele 3d Heykel Kalıbı Alma Seti (BOYASIZ)

195 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Rainbow Aljinat El Ele 3d Heykel Kalıbı Alma Seti (BOYASIZ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TUĞRA DİŞ DEPOSU Satıcı Ünvanı: RECEP TUĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3223392860800017 Vergi Kimlik Numarası: 8600192026
    Bu ürün TUĞRA DİŞ DEPOSU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • -Heykelleri oluşturmak için kullanılan kalıp malzemesi hipoalerjenik yüzde yüz sağlığa zararsız ve FDA onaylı ürünlerdir. -Elin kalıpta kalma süresi yaklaşık 1 dk. Dır. -Bebeğinizin cildini tahriş etmez. -Herhangi bir cilt problemine yol açmaz. -Doğumdan itibaren güvenle kullanılabilir. -Uygulanması için el becerisine gerek yoktur. Dikkat : Malzemeler yıkama ile temizlenir. 3 BOYUTLU EL-AYAK KALIP ALMA SETİ İÇERİĞİ 1- Kalıp Tozu 450 gr 2- Alçı 3- Akrilik ten rengi boya 3 BOYUTLU EL-AYAK KALIP ALMA SETİ HAZIRLIĞI Kalıp tozuna 6 su bardağı su eklenmelidir. ( MİKSER İLE DAHA HIZLI KARIŞTIRILACAĞINDAN VE KALIP TOZU DAHA HIZLI ERİYECEĞİNDEN MUTLAKA HIZLI KARIŞTIRILMALIDIR. ALJİNAT HIZLI DONAN BİR MALZEMEDİR.) Karışım, renk değişinceye kadar devam ettirilir. (TAHMİNİ 1 DAKİKA) Kalıbı alınacak ele ya da ayağa bir miktar bebe yağı ya da nemlendirici sürülebilir. Karışım Pembe olduğunda eller karışımın içerisine sokulur, dibe yakın ama temas etmemesi gerekir, karışım rengi tamamen beyaza dönene kadar el hareket ettirilmeden karışımda bekler (yaklaşık 2 dakika). Sonrasında eller çıkartılır ve alçı tozu hazırlanarak kalıp içine döküm yapılır. ALÇI HAZIRLAMA Karıştırma kabına önce 1 su bardağı su konulur ve üzerine Alçı serpiştirilerek dökülür. Alçı karışımı hızlı donduğundan vakit kaybetmeden kalıbın içerisine dökülür, döküm işlemini tamamladıktan sonra bitmiş üründe hava kabarcıklarını engellemek için kalıba titreşim uygulanır. Bu süre sonrasında kalıp çıkarılır ve el – ayak kalıbınız ortaya çıkar. Siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için görüş ve önerilerinizi bizlerle paylaşmanızı rica ederiz. Mutlu Sağlıklı Günler Dileriz… GELECEK KALICI HALE GELDİĞİNDE HATIRLANIR VE GÜZELLEŞİR.
Geri Bildirim Ver