Profisher Mikro Karbür Pcb Matkap Ucu Metal Cnc Sondaj 10lu Set 2.55mm

541,40 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Profisher Mikro Karbür Pcb Matkap Ucu Metal Cnc Sondaj 10lu Set 2.55mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: rhinoaksesuar Satıcı Ünvanı: ŞÜKRÜ SERT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2621296503600001 Vergi Kimlik Numarası: 7630317558
    Bu ürün rhinoaksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mikro Karbür PCB Matkap Ucu Metal CNC Sondaj 10lu Set 2.55mm R1472T255 Açıklama Marka: PROFISHER Model: T255 UNION TOOL Made in JAPAN Ürün adı: karbür mikro PCB matkap ucu Ürün özellikleri: Bıçak çapı 2.55mm Takım tutucu çapı: 1/8 (3.175mm) Toplam uzunluk: 38.2mm Kesme uzunluğu: 10.1mm İşleme aralığı: devre, elektronik, SMT, kalıp, metal işleme, iletişim ve diğer endüstriler için, Malzeme: tungsten karbür (tungsten çelik) serisi matkap ithalatı için bıçak Yüksek sertlik, aşınma direnci, yüksek mukavemet, anti-bükme, anti-kırılma vb. Tam bir şartname, uzun servis ömrü ile. Normal çalışma koşulları altında 2000-5000 adet çalışabilir. 4-5 kez giymek için geri Işleme aralığı: devre kartları, elektronik, SMT, kalıp, metal işleme, iletişim ve diğer endüstriler için. Özellikler
  • 1
  • çekirdek alanı: çip direnci küçüktür. Çip pürüzsüz. Sondajı azaltmak için küçük bir ateş açın. 2
  • üstün kenar keskinliği
  • nano-teknoloji ve gelişmiş taşlama teknolojisi kullanımı nedeniyle. Matkap keskin uçlu öncekinden daha keskindir. Kesme kuvvetini azaltabilir. Delme oranını azaltın. Delik duvarının kalitesini arttırın. 3, müşteri uygulama matkap ucu zengin ve çeşitli dayalı takım tasarımı, çekirdek kalınlığı, çekirdek konik, vb gibi tüm parametrelerin farklı uygulamaların gereksinimlerini karşılamak için, dikkatle tasarlanmış, etkisi açıktır. 4, sıkı simetri kırpma: yüksek kesme verimliliği. Ürünün plastik renkli stoperlleri farklı partilerde değişkenlik gösterediği için resimlerdeki renkden farklı bir renk olarak gönderilebilir. Paket İçeriği 1 * (10 Adet) PCB sondaj Tungsten PCB delici uç Orijinal Plastik muhafazalı kutu ambalajı içinde gönderilecektir.
Geri Bildirim Ver