Process Alüminyum Balkon Çamaşır Kurutmalık Askısı Balkon Kurutmalık Parlak

250 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Process Alüminyum Balkon Çamaşır Kurutmalık Askısı Balkon Kurutmalık Parlak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YÜKSEL İNŞAAT YAPI MARKET Satıcı Ünvanı: YMC ÖZ YAPI İNŞAAT İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Artvin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0995008289200013 Vergi Kimlik Numarası: 9950082892
    Bu ürün YÜKSEL İNŞAAT YAPI MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YMN BALKON KURUTMALIK DEMİRİ Duvara Monte Balkon Çamaşır Kurutma Askısı Duvara Monte Edilebilen Alüminyum ÇamaşırlıkÇAMAŞIR İPİ VE BAĞLANTI APARATLARI İLE BİRLİKTE GÖNDERİLİR DUVARA MONTE EDİLDİKDEN SONRA DIŞA UZUNLUĞU 45 CM DİR HER PROFİLDE 4 ADET İP DELİĞİ VARDIR ÇAMAŞIR İPİ ÜRÜNÜN KUTUSU İLE BİRLİKTE ÜCRETSİZ GÖNDERİLİR DUVARA MONTE EDİLİRKEN İKİ PROFİL ARASI İSTENİLEN ARALIKTA AYARLANABİLİRÜrün duvara monte edilebilir uzunluğu 45 cm dir.Güvenle satın alacağınız ürünümüzü uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Hem şık hem de kaliteli bir üründür.Çamaşır kurutma askısı balkon pencere önlerinde ve dış mekanlarda kullanılabilir çamaşır kurutma için tasarlanmış yepyeni ve kullanışlı bir üründür. zorlanmadan ve yorulmadan monte edilen pratik çamaşır kurutma askısı ile çamaşırlarınızı doğal koşullarda kurutabilirsiniz. Çamaşır kurutma askılığı hafif ve dayanıklı malzemeden üretilmiştir, güvenle kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver