PopŞeker Nostaljik Şehir Ulaşımı: Metal Oyuncak Çek Bırak Taksi, Tramvay Ve Çift Katlı Otobüs Seti 9cm.

999 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

PopŞeker Nostaljik Şehir Ulaşımı: Metal Oyuncak Çek Bırak Taksi, Tramvay Ve Çift Katlı Otobüs Seti 9cm.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Liva Oyuncak Satıcı Ünvanı: ERDOĞAN YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9690412461
    Bu ürün Liva Oyuncak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nostaljik Şehir Ulaşımı: Metal Oyuncak Taksi, Tramvay ve Çift Katlı Otobüs Seti Çek Bırak Özellikli Hayatınıza nostaljik bir dokunuş yapmaya ne dersiniz? Metal oyuncak taksi, tramvay ve çift katlı otobüs seti ile, geçmişin şehir ulaşım araçlarını evinize taşıyabilirsiniz. Bu özel oyuncak seti, gerçekçi detayları ve çek bırak özelliği ile çocukların hayal gücünü geliştirecek ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayacak. Tüm oyuncaklar metal ve plastik (araçların tekerlekleri ve altı kısmı) malzemeden yapılmıştır, bu sayede sağlam ve uzun ömürlüdür. Setteki taksi, 1960'larin klasik arabalarını andıran bir tasarıma sahipken, tramvay ve çift katlı otobüsler, 1940'ların şehir yaşamının simgesi haline gelmiş ulaşım araçlarıdır. Bu ikonik araçları tekrar hatırlamak ve evinize nostaljik bir dekor eklemek için harika bir seçimdir. Ayrıca, bu set hem çocuklar hem de yetişkinler için harika bir hediye seçeneği olabilir. Evinizde veya işyerinizde kullanarak, nostaljik bir atmosfer yaratabilirsiniz. Herkesin kalbinde özel bir yere sahip olan bu araçlarla ilgili anılarınızı yeniden canlandırabilirsiniz. Nostaljik taksi, tramvay ve çift katlı otobüs oyuncaklarının benzersiz tasarımları ve kalitesi, koleksiyonerlerin ilgisini çekebilir. Eğer siz de geçmişin şehir ulaşım araçlarının hayranıysanız, bu seti kaçırmamalısınız. Siz de geçmişe özlem duyan biriyseniz, hemen siparişinizi verin ve metal oyuncak taksi, tramvay ve çift katlı otobüs seti ile unutulmaz bir yolculuğa çıkın! Metal Nostaljik ulaşım setindeki araçların boyları 9cm. dir. Liva Oyuncak olarak .

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 3'lü
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver