Pets Family Pet's Family Yavru Kedi Maması 400+100gr

Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pets Family Pet's Family Yavru Kedi Maması 400+100gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CNTSHOP Satıcı Ünvanı: TUFAN ÜNAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9120123868
    Bu ürün CNTSHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tavuklu Yavru Kedi Maması 400+100gr

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 0-1 Kg
  • Yaş 0 - 1 Yaş
Geri Bildirim Ver

Pets Family Premium Tavuklu Yavru Kedi Maması 500 G

Pets Family Premium Tavuklu yavru kedi maması 500 g kedinize hem temel besin değerlerini hem de kaliteli ve güvenli mamayı sağlamak için üretilmiştir. Kedinizin en temel besin kaynaklarından biri olan tavuk etinden üretilmiş olup kedinizin hayvansal protein değerlerini dengede tutmanıza yarayacak bir üründür. İçeriğinde bulunan vitaminler ve minerallerin desteği ile birlikte ekstra bir vitamin kullanımını ortadan kaldırır. Yavru kediniz için gereken neredeyse tüm besin değerlerini içerisinde bulundurmasıyla birlikte kaliteli mama özelliğine sahiptir.

 
  • Yavru bir kedinin ihtiyaç duyduğu temel besin kaynakları gözetilerek üretilmiştir.
  • İçerdiği vitamin ve mineraller sayesinde vitamin ve mineral takviyesine ihtiyaç duyulmaz.
  • Zengin besin değerleri yavru kedinin anatomisini güçlendirir.

Pets Family Yavru Kedi Maması Özellikleri

Pets Family Yavru Kedi Maması Özellikleri

Tavuklu yavru kedi maması zengin besin değerlerinden üretilmiştir. Kurutulmuş tavuk sayesinde yavru kediniz için bir lezzet şöleni sunar. Üretim aşamasında kullanılan kurutulmuş hayvansal protein de kedinizin gelişim ve büyümesine katkı sağlar. İçeriğinde bulundurduğu ciğer aroması kedinizin tat noktalarına ulaşarak keyifli bir öğün geçirmesini sağlayacaktır. Kediler için çok önemli bir asit olan taurini içeriğinde bulundurma özelliği vardır. Yeteri kadar taurin alınmazsa bu durumun yetersizliği kedilerde tehlikeli bir noktaya gelebilir. Ancak mama içerisinde bulunan taurin sizin takviyenize ihtiyaç duymadan tek bir kase mamayla kedinize bunu sunar. Kedinizin güçlü kemik ve kas yapısına katkıda bulunacak vitamin ve mineralleri de içerisinde bulundurarak tek bir mamayla takviye ihtiyacını ortadan kaldırma özelliğine sahiptir. Bütün bu yeterli vitamin ve proteinlerin tek bir ürünle alınması kedinizin gücünü ve sağlığını artırmasını sağlayacaktır.

 

Pets Family Yavru Kedi Maması Kullanımı

Pets Family Yavru Kedi Maması Kullanımı

Pets Family Premium Tavuklu yavru kedi maması 500 g ekstra bir hazırlama süreci gerektirmeden hemen kullanıma hazırdır. Kullanımı oldukça basit ve pratik olan bu mama yavru kedinizin eşsiz bir ziyafet çekmesine yardımcı olur. Tam ve dengeli içeriği sayesinde hemen her an kediniz için kullanıma hazırdır. Kendinizin ya da veterinerinizin belirlediği sıklıkta kullanabilirsiniz. İçeriğinde bulunan vitamin ve mineraller sayesinde ekstra bir besin kaynağı kullanmanıza gerek yoktur. Protein seviyesi oldukça yüksek olan bu mamayı kullanımınızın ardından protein takviyesine de ihtiyaç duymazsınız. Mamanın sindirimini kolaylaştırmak için herhangi bir çabaya gerek duyulmaz çünkü hazmedilmesi yavru kediniz için oldukça kolaydır. Kendi belirlediğiniz sıklıkta ancak yeterli miktarda kullanılan mama yavru kedinizin sağlıklı büyümesini ve gelişimini doğrudan etkileyecektir.

 

Pets Family Yavru Kedi Maması Fiyatı ve Yorumları

Pets Family Yavru Kedi Maması Fiyatı ve Yorumları

Pets Family Premium tavuklu yavru kedi maması 500 g fiyatı hem kedinizin gelişimi hem de sizin bütçenize uygun olarak üretilmiş bir üründür. İçeriğinin zenginliği ile dikkat çeken mama kedinizin tam ve dengeli beslenmesi için üretilir. Tüm zengin içeriği sayesinde sizi herhangi bir takviye ürünün masrafında da kurtarır. İçeriğinin bir yavru kedinin ihtiyaç duyacağı her besin değerini içermesi kullanımı için oldukça önemlidir. Yavru kedinizin gelişimine katkı sağlayan bu mama kas, kemik ve dişlerin gücüne ve sağlığına doğrudan etki eder. Pets Family Premium tavuklu yavru kedi maması 500 g yorumları incelendiğinde ürünün yavru kedi sahipleri tarafından ne kadar çok tercih edildiği göze çarpıyor. Ürünü Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.