Pawstar Bordo Esnek, Orta-büyük Irk Triko Köpek Kazağı (11 Kg-45 Kg Arasına Uygun Bedenlerde)

345 TL
Son 2 ürün!
Beden: 3XL
5XL
4XL
3XL
6XL
7XL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pawstar Bordo Esnek, Orta-büyük Irk Triko Köpek Kazağı (11 Kg-45 Kg Arasına Uygun Bedenlerde)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hepsipatili, Patili Her Şey Satıcı Ünvanı: HEPSİPATİLİ EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461090038400001 Vergi Kimlik Numarası: 4610900384
    Bu ürün Hepsipatili, Patili Her Şey tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orta-Büyük Irk Köpekler için esnek Triko Kazak 3XL: 11,1 kg – 14 kg arasındaki köpeklere uygundur. French Bulldog, Cavalier King Charles, Beagle, Cocker, Poodle ve benzer ırk köpeklere uygundur. Göğüs: 58-66 cm, Sırt: 49 cm. 4XL: 14,1 kg – 20 kg arasındaki köpeklere uygundur. Beagle, Cocker, Boxer, Poodle, Golden Retriever, Chow Chow ve benzer ırk köpeklere uygundur. Göğüs: 66-72 cm, Sırt: 55 cm. 5XL: 20,1 kg – 29 kg arasındaki köpeklere uygundur. Doberman, Boxer, Golden Retriever, Labrador Retriever, Husky, Border Collie, Pointer ve benzer ırk köpeklere uygundur. Göğüs: 72-79 cm, Sırt: 62 cm. 6XL: 29,1 kg – 36 kg arasındaki köpeklere uygundur. Doberman, Golden Retriever, Labrador Retriever, Border Collie ve benzer ırk köpeklere uygundur. Göğüs: 79-86 cm, Sırt: 69 cm. 7XL: 36,1 kg – 45 kg arasındaki köpeklere uygundur. Doberman, Golden Retriever, Labrador Retriever, Husky, Akita ve benzer ırk köpeklere uygundur. Göğüs: 86-92 cm, Sırt: 76 cm. Belirtilen ırklar ve kg'lar yaklaşık değerlerdir. Aynı ırka sahip olsa da köpeklerimizin boyutları da değişkenlik gösterebilir. Bu nedenle lütfen köpeğinizin göğüs çevresi ve sırt uzunluğu ölçülerini alarak sipariş veriniz. Pawstar Esnek, Orta-Büyük Irk Köpek Kazağı hakkında: Yumuşacıktır, çok esnektir %50 Pamuk, %50 Polyester Bu kazak ile tüm gözlerin köpeğinizin üzerinde olacağına emin olabilirsiniz. Hepsipatili olarak köpeğinize ve size şimdiden, havalı gezmeler diliyoruz:)

Ürün Özellikleri

  • Renk Bordo
  • Ürün Tipi Üst Giyim
Geri Bildirim Ver