Parça Kumaş Dünyası Renkli Çiçek Desenli Kopma Dantel Üç Boyutlu Kumaş

800 TL

Ürün Bilgileri

Parça Kumaş Dünyası Renkli Çiçek Desenli Kopma Dantel Üç Boyutlu Kumaş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Parça Kumaş Dünyası Satıcı Ünvanı: FATİH AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1120497568
    Bu ürün Parça Kumaş Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Bilgileri Renkli Çiçek Desenli Kopma Dantel Üç Boyutlu Kumaş (1.25m En) Kullanım Alanları Abiye ve Ev Tekstili. Yıkama Talimatı 30° de Yıkanmalıdır. ……………………………………………………………………………………………. ''Her Kumaş Bir Parça Mutluluk'' En Kaliteli Kumaşları Sizlerle Buluşturuyoruz. Renk Renk, Desen Desen Kumaşlarımız ile Hayatınıza Renk Katıyoruz. Özenle Paketlediğimiz Ürünlerimizi Ülkemizin Dört Bir Yanına Ulaştırıyoruz. 50'den Fazla Kategori Binlerce Çeşit Kumaşlarımızı Sitemizden İnceleyebilir ve Siparişlerinizi Verebilirsiniz. ……………………………………………………………………………………………. Detay: Renkli Çiçek Desenli Kopma Dantel Üç Boyutlu Kumaşın Rengi Işık Kaynaklı Farklılık Gösterebilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver