panayır 40 cm 14,5 Litre Kapaklı Alüminyum Helvane Tenceresi, Helva Tenceresi, Aliminyum Tencere

419 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

panayır 40 cm 14,5 Litre Kapaklı Alüminyum Helvane Tenceresi, Helva Tenceresi, Aliminyum Tencere

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: yıldız çelik Satıcı Ünvanı: ALİ YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kahramanmaraş Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9600302357
    Bu ürün yıldız çelik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kalite bir üründür. Evladiyelik olup, uzun süreli kullanıma uygundur. Yemeklere ayrı bir lezzet katar. 1. malzemeden yapılmıştır. 9 farklı boy seçeneği ile dilediğiniz hemen alabilirsiniz. İyi günlerde kullanmanızı dileriz.

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Alüminyum
  • İç Materyal Alüminyum
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 1 Parça
Geri Bildirim Ver

Panayır 40 cm 14,5 Litre Kapaklı Alüminyum Helvane Tenceresi

Her yemeğin kendine özel bir pişirme tekniği vardır. Mutfakta size yardımcı olacak ihtiyacınıza uygun tencereyi seçmek oldukça önemlidir. Çok fazla amaçla kullanabileceğiniz hem şık hem de kullanışlı tencereler, mutfağınızın havasını değiştirerek geniş kullanım alanı sunar. Paslanmalara ve çizilmelere karşı oldukça dayanıklı olan alüminyum tencereler, geniş tabanları ve hacimleri sayesinde mutfakta işinizi kolaylaştırır. Panayır 40 cm 14,5 litre kapaklı alüminyum helvane tenceresi uzun süre kullanıma uygunluğu ve kaliteli tasarımıyla yemeklerinize lezzet katar. Kalabalık misafirler ağırlıyorsanız bu ürünü lezzetli yemekler pişirmek için tercih edebilirsiniz. Alüminyum tencere, ağır olmayan yapısı ve çabuk ısınabilen tabanıyla büyük avantaj sağlar. Panayır kapaklı alüminyum helvane tenceresi mutfakta fazla zaman harcamaksızın yiyecekleri hızlı bir şekilde pişirmeyi mümkün kılar.

  • Hafif ve dayanıklı yapı
  • Kolay temizlenebilir taban
  • Uzun süreli kullanım

Çok Amaçlı Panayır Kapaklı Helvane Tencere

Çok Amaçlı Panayır Kapaklı Helvane Tencere

Alüminyum tencereler, özellikle kızartmalar için sıklıkla tercih edilir. Kolay, yumuşak, kaliteli, termal özelliğe sahip ve paslanma yapmayan alüminyum tencereleri gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Hafif alüminyum tencere kullanımı oldukça kolaydır. Yumuşak dokusu ve bozulmayan formu dolayısıyla içindeki malzemeyi kolayca ısıtır. Böylece harcayacağınız enerji ve tencere başındaki zamanınız minimuma düşer. Alüminyum maddeler paslanmayan yapısıyla canlılar için duyarlı ve güvenilir bir oksit tabaka ile kaplanır. Bu sayede gönül rahatlığıyla yemeklerinizi pişirebilir ve yiyebilirsiniz. Yüksek ısı iletkenliği, hem zamandan hem de ısıdan tasarruf sağlar. Yemekler daha hızlı pişirilir ve ısınmak için daha az enerji harcar. Birinci sınıf kalitede malzemeden tasarlanan alüminyum helvane tencere, mutfağınızda vazgeçemediğiniz bir ürün olarak yerini alır. Ürün 40 cm genişliğe ve 14,5 litre hacme sahiptir. Sağlamlığı ile uzun yıllar dayanıklı bir kullanım sunar.

Mutfakta İşinizi Kolaylaştıracak Helvana Tencere

Mutfakta İşinizi Kolaylaştıracak Helvana Tencere

Alüminyum kaplı tencereler, çok amaçlı kullanım alanları sayesinde yapacağınız her çeşit yemekte kullanılır. Kızartma, kavurma, kaynatma, helva ve aşure yapımlarının yanı sıra etli yemeklerden sağlıklı sebze yemeklerine kadar pek çok kategoride hazırlayacağınız öğünlerde alüminyum kaplamalı döküm tencereleri tercih edebilirsiniz. Derin iç hacmi ve genişliği dolayısıyla kalabalık ve aile toplantılarında veya düğünlerde herkese yetecek kadar yemek pişirebilir, ardından kolayca temizleyebilirsiniz. Kullanım esnasında işinizi büyük ölçüde kolaylaştıran ürün, ergonomik ve pratik bir yapıya sahiptir. Pişirme tekniklerinin hepsinde kullanılabilen alüminyum döküm tencere, yapışmayan taban kısmı ve doğal malzemeleri sayesinde kanserojen madde içermez. İz ve pas tutmayan yapısıyla pişirdiğiniz gıdaları en doğal haliyle yemek masasına getirmenize imkan tanır. Siz de Panayır 40 cm 14,5 litre kapaklı alüminyum helvane tenceresi yorumlarını okuyarak tercihinizi yapabilirsiniz.

Kaliteli Parlak Yapısı ile Helvane Tencere Uygun Fiyatlarla

Kaliteli Parlak Yapısı ile Helvane Tencere Uygun Fiyatlarla

Ebatları ve farklı özellikleriyle dikkat çeken alüminyum tencereler; derinliğine, hacmine, kullanım alanlarına göre değişiklik gösterir. Her mutfakta bulunması gereken alüminyum tencereler, kullanışlı ve ideal tasarımıyla her alanda işlevseldir. Mutfakta vakit geçirmeyi sevenlere özel olarak tasarlanan ürün kolayca temizlenir, tezgah başında yormaz ve her açıdan ihtiyacınıza cevap verir. Siz de alüminyum kaplı olan tencereleri tercih ederek mutfakta harcadığınız zamanı minimuma indirebilir, leziz kolaylıkla yemekler hazırlayabilirsiniz. Elektrikli, az ve yüksek ısılı tüm ocaklardaki ısıya karşı oldukça dayanıklı olan tencereler, tüm pişirme teknikleri için de uygunluk gösterir. Trendyol üzerinden kullanım şeklinize ve amacınıza uygun bu alüminyum tencereyi inceleyebilir, Panayır 40 cm 14,5 litre kapaklı alüminyum helvane tenceresi fiyatını inceleyerek alışverişinizi güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.