ozzyturk LP22690 Commodores - Nightshift

320 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

ozzyturk LP22690 Commodores - Nightshift

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MYHANDYCRAFT Satıcı Ünvanı: RECEP KERİM ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7140097139
    Bu ürün MYHANDYCRAFT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Artist :Commodores Album :Nightshift Label :Motown – ZC-64358 Country :Netherlands Release Date :1985 Record Condition :EX Sleeve Condition :EX maxi Tracklist A Nightshift (Extended Version) 7:02 B I Keep Running 4:12 PLAK KONDİSYON DEĞERLENDİRME TABLOSU SS Yeni LP sıfır ambalajındadır. NM Yeniye Yakın LP hemen hemen yeniye yakın durumadır. Plak yüzeyinde sadece bir yada iki adet çok hafif yüzeysel izler mevcut olabilir ama ses kalitesi kesinlikle mükemmel durumdadır. Kapak yeni sayılabilecek durumdadır. EX Mükemmel Plak yüzeyinde bir kaç adet çok hafif yüzeysel izler mevcut olabilir ama ses kalitesi yinede mükemmele yakın durumdadır. Kapak çok hafif yıpranmış durumdadır. VG Çok İyi Plak bir çok kez çalınmış durumdadır ve plak yüzeyinde fazla sayıda hafif yüzeysel izler mevcut olabilir. Ses kalitesi çok az miktarda bozulmuş olabilir, yüzey gürültüsü mevcut olabilir. Kapak görülebilir derecede yıpranmış durumdadır. G İyi Plak oldukça fazla sıklıkta çalınmış durumdadır ve plak yüzeyinde oldukça fazla sayıda gözle görülebilir derecede izler mevcut olabilir. Ses kalitesi oldukça bozulmuş olabilir, bariz yüzey gürültüsü mevcut olabilir. Ama yinede hiç atlama olmadan dinlenebilir durumdadır. Kapak görülebilir derecede fazlaca yıpranmış ve yırtılmış durumdadır.

Ürün Özellikleri

  • Format 33 Devir
  • Müzik Türleri Soul
  • Sanatçı Çeşitli Sanatçılar
Geri Bildirim Ver