Ozz Gül Suyu %100 Doğal Yağı Alınmamıştır

215 TL

Ürün Bilgileri

Ozz Gül Suyu %100 Doğal Yağı Alınmamıştır

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZZ DOĞAL Satıcı Ünvanı: YAKUP EMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3340239670
    Bu ürün ÖZZ DOĞAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GÜL SUYU Tamamen organik tarımla elde edilen güllerinin bakır imbiklerde damıtılmasıyla yağı alınmadan üretilen %100 doğal gerçek gül suyudur. GERÇEK GÜL SUYU OLDUĞUNU NEREDEN ANLARIZ: İçinde alkol, sentetik, esans olmayan gül suyu kokusu üzerinizde uzun süre kalmaz. Keskin bir gül kokusu olmaz sentetik gül sularına alıştıysanız ilk kokladığınızda ekşimsi bir koku verdiğini düşünebilirsiniz. Yüzünüze sıktığınızda gözünüze kaçsa bile gözünüze kaçmaz. Test etmek için tadarsanız ağzınızda hoş bir gül tadı hissederseniz. Görünüşü şeffaftır ve renk içermez. Gül ve suyun damıtılmasıyla elde edilen gerçek gül suyu damıtılmış su gibi renksiz olur. NASIL SAKLANIR: Yağı alınmamış gerçek gül suları koyu renk cam şişelerde olmalıdır. Buzdolabında saklanmalıdır. EL YAPIMI İYİLİKLER Öncelikle zehirsiz ve doğal yaşama hoş geldiniz. Hayatımızın her aşamasında ağır metallere toksinlere maruz kalıyoruz. Metal ve toksinler gün içerisinde vücudumuza ve yüzümüze kullandığımız doğal olmayan her malzemede karşımıza çıkmaktadır. Bu kadar ağır kimyasal işleme maruz kalan vücudumuz arındırılamayacak kadar kimyasal birikime maruz kalmaktadır. Hepimizin bildiği üzere yapay ürünler fazlasıyla kanserojen maddeler içermekte olup insan sağlığı ciddi bir biçimde etkilemektedir. İnsan sağlığını hiçe sayan bu ürünlerin tüketimi hızlı bir şekilde artmaktadır. Birçoğumuz yediğimiz yiyeceklerin, içtiğimiz içeceklerin, kullandığımız eşyaların ne tür maddelerden elde edildiğini bilmiyoruz çünkü sorgulamıyoruz. Ciddi sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalma olasılığımız gün geçtikçe artmaktadır. Neden doğal kullanıyoruz: Biz organik, doğal ürünlerin tercih edilmesi gerektiğini savunuyoruz. Sağlığımızı korumanın en önemli yollarından bir tanesi doğal ürün kullanımıdır. Zaten birçok uzman tarafından sıklıkla dile getirilen bir konudur bu. Sağlığımızı tehdit eden bu tür ürünlerden uzak durmak için herhangi bir sağlık problemi yaşamaya gerek yoktur. Zaten en önemli mevzu sağlığımızı yitirmeden önce önlem almaktır. ÖZZ ürünlerinin hiçbirinde katkı maddesi ve kimyasal yoktur. Kendimiz ve çocuklarımız için kullanmayacağımız hiçbir ürünün satışını yapmayız. İÇİNDEKİLER: Yağı alınmamış %100 doğal gül suyu.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Tip Sprey
  • İçerik C Vitamini
  • Ek Özellik Parfüm İçermeyen
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Hacim 101 - 150 ml
Geri Bildirim Ver