ÖZSAL Trabzon Sobası Kalın Sac Soba-ızgaralı Odun Sobası

4.950 TL

Ürün Bilgileri

ÖZSAL Trabzon Sobası Kalın Sac Soba-ızgaralı Odun Sobası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZSAL METAL Satıcı Ünvanı: BURAK POLAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4651324539200015 Vergi Kimlik Numarası: 7310632512
    Bu ürün ÖZSAL METAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Odun sobası olarak kullanıma uygundur. Gövde sacı 1 mm üst sacı 3 mm dir. Yıllarca kullanabileceğiniz dayanıklı odun sobasıdır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Renk siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Özsal Trabzon Sobası Kalın Sac, Izgaralı Odun Sobası

Soğuk kış günlerinde ısıtmaya yardımcı odun sobası, kırsal bölgelerde sıklıkla tercih edilir. Birçok çeşidin içerisinde Özsal trabzon sobası kalın sac, ızgaralı odun sobası kullanışlılığı ile öne çıkar. Ürün, hem ısınma hem de pişirme ihtiyacını giderir. Yıllarca kullanılabilecek dayanıklılığa sahiptir. Odun sobası olarak kullanıma uygundur. Ürün üzeri ocak şeklinde de kullanılabilir. Fırın olarak kullanılan bölmeleri mevcuttur. Dikdörtgen formuyla kullanışlı bir üründür. Birinci sınıf kalitede döküm malzemeden üretilir. Bu model, ortamdaki nemi kurutmadan ısınmayı sağlar. Isınmanın yanında her çeşit ürünü pişirmeye yardımcıdır. Aynı anda birçok işe yarayan bu ürün, sağladığı faydalarla sıklıkla tercih edilir. Elektrikten de tasarruf etmenizi sağlar. Özenle tasarlanan bu ürün, aynı zamanda ortamınızı bohem bir hava katar. İşlevsel birçok özelliği bulunan bu odun sobasını güvenle tercih edebilirsiniz.

  • İşlevsel tasarım
  • Bohem görünüm
  • Mükemmel ısıtma

Kaliteli Özsal Trabzon Sobası Detayları

Kaliteli Özsal Trabzon Sobası Detayları

Bir ürün seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken hususlar vardır. İlk olarak soba seçiminde oda boyutuna bakılmalıdır. Odanızın ebatına göre seçilmesi avantaj sağlar. Ürün boyutu olarak 44 cm x 84 cm en ve 49 cm yükseklikte yer alır. Odun atma yer çapı 28 cm şeklindedir. 39x14x39 cm fırın ölçüleri vardır. Özsal Trabzon sobası odun sobası, orta ve geniş büyüklükte odalar için uygundur. Diğer hususlar arasında malzeme kalitesi yer alır. Bu ürün, birinci sınıf malzeme kalitesiyle üstün performans gösterir. Aynı anda ısıtma, çay demleme ve ekmek pişirme gibi işlevsel özellikleri bulunur. Enfes yemekler pişirmenizi sağlar. Odun sobası olarak kullanılan bu ürün, yemeklerinize lezzet katar. Hoş ve modern tasarımıyla ev dekorasyonunuzu destekler. Elektrikten de tasarruf sağlayarak her açıdan kullanışlılık sergiler. Uzun yıllar boyunca bu modeli kullanabilirsiniz.

Özsal Trabzon Sobası Izgaralı Odun Sobası Kullananlar

Özsal Trabzon Sobası Izgaralı Odun Sobası Kullananlar

Bohem ve sıcak ambiyans oluşturmanızı sağlayan bu odun sobası, son zamanlarda sıklıkla tercih edilir. Etnik görünümüyle dikkatleri üstüne çeker. Kullanım avantajları ile birlikte beğeni kazanır. Bu ürün, kalite ve kullanışlılık açısından adeta fark yaratır. Üstün kalitesi sayesinde uzun yıllar kullanım sunar. Dayanıklılık ve işlevsellik açısından yüksek müşteri memnuniyetine sahiptir. Özsal Trabzon sobası kalın sac, ızgaralı odun sobası kullananlar, aynı anda ısınma ve yemek ya da çay pişirme gibi ihtiyaçları gideren bu üründen etkilenirler. Sağladığı tüm avantajlarla birlikte insanın içini ısıtan hoş görünümü vardır. Kullanım kolaylığı ve hoş görünüm açısından müşteriler hoşnut kalır. Görsel ve işlevsel özelliklerle dolu olan bu ürün, herkesin beğenisini kazanmayı başarır. Daha az enerji harcayarak tasarruf yapmaya yardımcıdır. Siz de bu ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

Özsal Trabzon Sobası Kalın Sac, Izgaralı Odun Sobası Fiyatı

Özsal Trabzon Sobası Kalın Sac, Izgaralı Odun Sobası Fiyatı

Odun sobası olarak kullanılan bu ürün, hesaplı fiyatlarıyla da dikkat çeker. Ürünün malzeme kalitesine ve tasarımına göre fiyat aralıkları belirlenir. Özsal trabzon sobası kalın sac, ızgaralı odun sobası fiyatı, işlevsel ve görsel özelliklere göre şekil alır. Bu kuzineli ve ızgaralı model, fiyat performans ürünüdür. Fiyat belirlemesi yapılırken müşteri memnuniyeti de ön planda tutulur. Farklı bütçelere uyum sağlayan fiyat aralıkları, müşteriler tarafından yoğun ilgi görür. Özsal trabzon sobası kalın sac, ızgaralı odun sobası yorumları, ürünün cazip fiyatından ve kullanışlı tasarımından etkilenen müşterilerin olumlu deneyimlerini içerir. Ürün yorumlarında, çoğunlukla başarılı geri dönüşler yer alır. Olumlu yorumlar sayesinde ürünün etkileyici performansı ekstra dikkat çeker. Ürünün kalitesi, yapılan gerçekçi yorumlar ile de kanıtlanır. Yüksek işlevselliği bulunan bu ızgaralı sobaya cazip fiyatlarla sahip olmak istiyorsanız Trendyol üzerinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz.