Özay Alüminyum Düdüklü Tencere 5 Lt

1.699 TL

Ürün Bilgileri

Özay Alüminyum Düdüklü Tencere 5 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gelincik Satıcı Ünvanı: GELİNCİK ZÜCCACİYE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI MAKİNE METAL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0198041271800012 Vergi Kimlik Numarası: 1980412718
    Bu ürün Gelincik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Döküm
  • Özellik İndüksiyon Ocakta kullanılabilir
  • Parça Sayısı 2
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Özay Alüminyum Düdüklü Tencere 5 Lt (1)

Alüminyum düdüklü tencere, yemek yapılışında sıklıkla kullanılan tencere türüdür. Özay Düdüklü Tencere ise kolay ve güvenli kullanımı ile farklılık yaratır. Yapımında kullanılan özel alaşımlı alüminyum sayesinde yemekler daha lezzetli olur. Çünkü bir yemeğin lezzetinde ve düdüklü tencerenin atmosfer basıncına dayanmasında alüminyum, çok önemli bir rol oynar. Özay alüminyum düdüklü tencere tüm özellikleriyle dikkat çeker. Ayrıca Özay alüminyum düdüklü tencerenin sunduğu fiyat seçenekleri de avantajlıdır. Dilerseniz siz de özay alüminyum düdüklü tencere ürününün tüm özelliklerini inceleyerek satın alabilirsiniz.

 
  • Her kullanımda rahatlık ve yıllar geçse bile ilk günkü yeniliğini koruyan yapı
  • Daima yemek yaparken keyif ile kullanabileceğiniz ürün, son derece güvenli
  • Alüminyum press özelliği

Özay Düdüklü Tencere Özellikleri

Özay Düdüklü Tencere Özellikleri

Özay Düdüklü Tencere, özel alaşımlı alüminyum ile yapılır. Sahip olduğu alüminyum press sayesinde yemekleriniz daha lezzetli oluyor. Ürün, bakalit kulba ve emniyet sibobuna da sahip olduğu için son derecede güvenli ve hijyenik yemekler yapabiliyorsunuz. Özay Alüminyum Tencere hacmi 5 litredir. Profesyonel şefler tarafından bu ürünün sıklıkla beyaz rengi tercih ediliyor. Şık tasarımı ile göz kamaştıran Özay Düdüklü Tencere ile yemek yapmak, artık çok kolay! Ürün, Dışarıya hava vermediği için düdüklü tencere, et ve bakliyat yemeklerinin daha sağlıklı bir şekilde pişirilmesini sağlar.

 

Özay Düdüklü Tencere Ergonomik Midir?

Özay Düdüklü Tencere Ergonomik Midir?

Düdüklü tencere kullanımı pek çok kişinin korkulu rüyasıdır. Hem patlama hem de tencere içinin ya da dışının paslanma ihtimallerinin olmasından dolayı düdüklü tencere seçimi, oldukça dikkat edilmesi gereken bir konudur. Ayrıca birçok düdüklü tencere, kolay kullanım imkanı sunmamasından dolayı da ergonomik değildir. 5 lt düdüklü tencere, tüm bu endişelere bir son veriyor. Özel alaşımlı alüminyum yapısı ile paslanmanın önüne geçiyor. Ayrıca özel olarak tasarlanmış emniyet sibobu sayesinde ürün patlama gibi büyük hasarlar görmüyor. Ergonomik tasarımı ile de kullanıcılara son derece güvenli ve kolay kullanım imkanı da sunuyor.

 

Özay Düdüklü Tencere 5 lt Farkı Nedir?

Özay Düdüklü Tencere 5 lt Farkı Nedir?

Kalite kontrol bakımından Özay Alüminyum Düdüklü Tencere 5 lt, diğer düdüklü tencere markaları ile karşılaştırıldığı zaman birçok avantaja sahiptir. Bu avantajların başında ürünün yapımında kullanılan materyal gelmektedir. Alüminyum, zamanla giderek oksitlenebilen bir maddedir. Bu yüzden düdüklü tencere seçiminde alüminyum, oldukça risklidir. Fakat Özay Düdüklü Tencere, özel alaşımlı alüminyum ile yapılmıştır. Bir diğer ifade ile, Özay Alüminyum Düdüklü Tencere yorumları ile de ön plana çıkıyor. İçerisinde bulunan oksitlenme önleyicisi alaşımın alüminyum ile karıştırılması şeklinde imal ediliyor. Bu yüzden alüminyum alaşımlı gövdesi ile daha sağlıklı ve daha lezzetli yemekler pişirebiliyorsunuz. Özay Alüminyum Düdüklü Tencere, emniyet sibobu ile mutfağınızı daha güvenli hale getiriyor. Hemen Trendyol’un güvenli alışveriş seçeneklerinden yararlanarak ürünü satın alabilirsiniz.