oyapet Köpek ve Kedi Evcil Hayvan Pet Kurulama Havlusu Havlu Sarı 80x120 cm

449,90 TL
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

oyapet Köpek ve Kedi Evcil Hayvan Pet Kurulama Havlusu Havlu Sarı 80x120 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OYAPET Satıcı Ünvanı: OYA EV TEKSTİLİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0649095849400001 Vergi Kimlik Numarası: 6490958494
    Bu ürün OYAPET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yağmurlu havalarda Can dostunla keyifli yürüyüşün tadını çıkaracak, Süper hızlı emici havlu ile anında kurulanacaksın. Tüy temizleme ve kötü havlu kokusu dertleriyle uğraşmak istemeyenlere. Peki, Senin rengin hangisi? ? Normal havlulara kıyasla 7 kat fazla su ve kir emer. (Saç kurutma makinesine gerek kalmaz !) ? Islak kaldıktan sonra bile kötü köpek kokusu yapmaz. ? olduğu için üzerinde bakteri üremez ! ? Tüy tutmama özelliği. Ufak bir silkeleme sonucunda üzerinde tüy kalmaz. ? Suyu sıkıldığında kısa sürede kurur ve tekrar kullanıma hazırdır. 1 yıkamayla 5 kez kullanabilirsiniz çünkü ISLAK KÖPEK KOKUSU YOK ! ? Dilediğin yerde istediğin gibi kullan ! İster evde, ister sahilde hatta arabada bile. Ürün Özellikleri: * %80 Polyester %20 Poliamit * Maximum 60 derecede yıkama önerilir. * Havlu üretiminde kullanılan boyalar sertifikalı ve güvenli: Hayvan sağlığına zarar vermez. Ebatlar: * 60x90cm: küçük ırk köpekler için uygundur. * 80x120cm: orta/büyük ve tüylü ırklar için uygundur. Ayrıca koltuk ve yatak örtüsü olarak kullanılabilir.
Geri Bildirim Ver