Olaplex No: -0-3-4-5-6-7

8.940 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
13 TL'ye %13 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.940 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.577,70 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.900 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.990 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Olaplex No: -0-3-4-5-6-7

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GNS STORE Satıcı Ünvanı: GNS KUAFÖR VE GÜZELLİK SALONU LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396152444400001 Vergi Kimlik Numarası: 3961524444
    Bu ürün GNS STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Olaplex No: -0-3-4-5-6-7

Bakımlı bir görünüm için önem verilen saçlar, çeşitli malzemelerin kullanımına ihtiyaç duyar. Canlı ve sağlıklı görünüm için kullanacağınız bu ürün, kimyasal işlemler esnasında saçlarınızı güçlendirmeniz için uygun özellikler gösterir. Kimyasal işlemlere karşı dayanıklı bir duruş sergilemesini sağlayacak olan Olaplex No: -0-3-4-5-6-7 yıpranma ve kırılma gibi durumları ortadan kaldırır. Saçınıza kullanacağınız ürün, güvenli bir şekilde işlem yapmanıza imkan tanır. Kimyasal işlem öncesi destekleyici niteliğinde olan bu ürün, saçların direncini de artırır. Kolay kullanım adımlarına sahip olan ürünü evinizin rahatlığında uygulayabilirsiniz. Bu sayede saçların yapılan işlemlere karşı sağlam bir duruş sergilemesine yardımcı olur. Yıpranma riskini de minimuma indirir. Cazip fiyatlar üzerinden satın alabileceğiniz ürün ile saçınıza güvenli bir şekilde çeşitli işlemleri kolay şekilde uygulayabilirsiniz.

  • Kolay uygulama özellikleri
  • Güçlendiren formül
  • Besleyici etki

Kaliteli Olaplex Saç Bakımı

Kaliteli Olaplex Saç Bakımı

Saçlarınızın rengini değiştirmek istediğinizde, bu kimyasal işlem öncesinde çeşitli ürünler kullanmanız gerekir. Destekleyici bir seçenek kullanmadan boyama yapmanız yıpranma ve kırılmalara neden olur. Saçlarınızı açık bir tona kavuşturmak için yapacağınız renk açma işlemi öncesinde kullanacağınız Olaplex saç bakımı ürünü kuvvetli bir şekilde destek sağlar. Etkili formülüyle tüm tellere işleyerek yıpranma ve kırılmaların önüne geçer. Yanmadan ve yıpranmadan açıcı uygulama işleminin gerçekleştirilmesine yardımcı olur. Basit bir şekilde uygulayacağınız ürün, boyama işlemi öncesinde destekleyici niteliktedir. Evinizde kendi saçlarınızı boyamayı tercih ediyorsanız, ürünü satın alarak güvenli çalışmalar gerçekleştirebilirsiniz. Saçlarınızın kuvvetli bir şekilde işlemlere hazır olmasını sağlayan ürün, rahat biçimde işlem yapmanıza yardımcı olur. Cazip fiyatlı olan bu ürünü satın alarak saçlarınıza evinizde kişisel olarak bakım yapabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz rengi de elde edebilirsiniz.

Cazip Olaplex Bağ Mükemmelleştirici Saç Bakım Seti

Cazip Olaplex Bağ Mükemmelleştirici Saç Bakım Seti

Saç açma işlemi öncesinde ve sonrasında kullanabileceğiniz ürün, son derece etkili bir formüle sahiptir. Bütün tellere nüfuz ederek saçların güvenli bir şekilde işleme hazır olmasını sağlar. Bağları da onarmaya yardımcı olan Olaplex bağ mükemmelleştirici saç bakım seti, çeşitli işlemler esnasında koruma sağlar. Açma işlemi yapılmadan önce kullanılacak ürün, saçların güçlü bir duruş sergilemesine katkıda bulunur. Böylece boyama işlemi rahat bir şekilde gerçekleştirilir. Evde boyama işlemleri yapan kişilere tavsiye edilen Olaplex No: -0-3-4-5-6-7 saç bakım yağı uygulaması basit adımlara sahiptir. Gerekli miktarda elinize alacağınız ürünü nemi alınmış ya da kuru saça uygulayabilirsiniz. Üç ya da dört parçaya ayırdığınız saçınızın her teline gelecek şekilde uyguladığınız ürünü belirli bir süre beklettikten sonra durulayabilirsiniz. Evinizin rahatlığında bakım yapabileceğiniz bu ürünle etkili sonuçlar elde edebilirsiniz.

Avantajlı Olaplex Saç Bakım Yağı

Avantajlı Olaplex Saç Bakım Yağı

Haftada maksimum 2 kez kullanımı tavsiye edilen ürün, saç bağlarını güçlendirerek etkili bir bakım sağlar. Uygulama sonrasında ürünün iyice durulanması tavsiye edilir. Bu ürünle bakım yaptıktan sonra günlük kullandığınız malzemeleri de uygulayabilirsiniz. Kuvvetli formülüyle Olaplex No: -0-3-4-5-6-7 kullananların beğenisini toplayan ürün, evinizin konforunda bakım yapmanıza yardımcı olur. Pek çok kişinin dikkatini çeker. Olaplex No: -0-3-4-5-6-7 fiyatları, ürün özellikleri kapsamında belirlenir ve farklı bütçelere hitap eder. Dilerseniz Olaplex No: -0-3-4-5-6-7 yorumlarına da göz atabilirsiniz. Bu ürünü önceden satın alan müşteriler tarafından yazılan yorumları okuyarak ön bilgi sahibi olabilirsiniz. Etkili formülüyle anında nüfuz eden ürün, saç bağlarınızın kuvvetlenerek kimyasal işlemlere hazır olmasını sağlar. Son derece cazip fiyatlar ile satın alacağınız bu ürünle yıpranma ve kırılma olmadan dilediğiniz işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Trendyol aracılığıyla bu ürüne kolayca sahip olabilirsiniz.