OceanCare Profesyonel Elektrikli Freze Tırnak Parlatıcı Törpü Manikür Pedikür Makinesi

2.500 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.500 TL

Ürün Bilgileri

OceanCare Profesyonel Elektrikli Freze Tırnak Parlatıcı Törpü Manikür Pedikür Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MayaCosmeticBeautyPark Satıcı Ünvanı: CENGİZ YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9610719534
    Bu ürün MayaCosmeticBeautyPark tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genel Bakış Ürünü rapor et Tırnak freze makinesi Clavier FX 820 Tırnaklarınız için harika şekiller sağlayacağınız çok yönlü bir cihaz, bir sonraki stilizasyonunuz için parmak güvertenizi mükemmel bir şekilde hazırlayın, bir kombinasyon manikür için mükemmel bir şekilde tırnak etlerini çıkarın, ve çok kolay ve hızlı olacak bir pedikür alın. Gücü nedeniyle, freze makinesi takılmayacak ve zor koşullarda bile dönüşü kaybetmeyecek. Tam konfor sağlamak için taban seviyesinden 0 ila 35,000 rpm aralığında pürüzsüz ve kapsamlı ayar. TWIST-LOCK kafası, rahatsız edici bir anahtar veya mandrel kullanmadan kesiciyi tek bir vuruşta değiştirmenizi sağlar, bu yüzden telkari kadınlar için mükemmeldir, çünkü hiçbir kuvvet gerekli değildir! Teknik parametreler: Güç kaynağı voltajı: 220V/50Hz Çıkış voltajı: DC Maksimum güç: 65W Devrimler: 0-35000 devir/dak Boyutu: 150mm * 140mm * 75mm Paket şunları içerir: Freze makinesi kafası Parlatma kalemi Gıda pedalı Kesme aletleri 6 adet Set Fiş Not! Alet veya değiştirme ucu her zaman sapta olmalıdır. Kolu araç olmadan terk ederseniz, kilidi R pozisyonuna kuvvetle serbest bırakmalı veya asma kilit simgesini açmalısınız. Tutamak kilidinin ilk serbest bırakılması, kuvvet kullanımını gerektirebilir ve bir süre sonra sap daha hafif çalışacaktır. Büküm kilidi ile yüksek kaliteli sap Büküm kilitleri, anahtarlar veya mandreller olmadan hızlı ve kolay bir araç değişimi sağlar. Sap hafif ve ergonomik olarak tasarlanmıştır, böylece elinize rahatça tutulabilir. Model, düzgün, fonksiyonel bir taban ve kadınsı renkler ile dikkat çekiyor. Sağlam bir kutuda paketlenmiş, seyahat ederken cihazı güvende tutar.
Geri Bildirim Ver