Niva Tekstil Goblen Dokuma Tablo Kumaşı-çiçek Vazo Buket

621 TL

Ürün Bilgileri

Niva Tekstil Goblen Dokuma Tablo Kumaşı-çiçek Vazo Buket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Niva Dokuma Tekstil San.Tic.Ltd.Sti. Satıcı Ünvanı: NİVA DOKUMA VE TEKSTİL SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631073780200018 Vergi Kimlik Numarası: 6310737802
    Bu ürün Niva Dokuma Tekstil San.Tic.Ltd.Sti. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Niva tekstil farkıyla Goblen dokuma tabloların doğallığını keşfedin Ürün çerçevesiz sadece kumaş olarak gönderilir. 70x90cm Kullanılan iplikler doğa dostu ve zararsızdır. Bebek odaları dahil tüm yaşam alanlarında gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.Baskı ve boya yoktur,tamamen ipliklerden meydana gelir ve dokuma Oluşu sayesinde üç boyutlu görünüm hissi yaratır.Dijital baskılı tablolara göre üzerinde çok daha fazla emek vardır.Temizliğini ıslak veya kuru dilediğiniz gibi yapabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Niva Tekstil Goblen Dokuma Tablo Kumaş Çiçek Vazo Buket Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Goblen dokuma tablolar, kaliteli iplik çeşitleri kullanılarak büyük bir emekle ilmek ilmek işlenerek tamamlanır. Ev, iş yeri veya ofis gibi mekanların dekorasyonlarında sıklıkla tercih edilen Niva tekstil goblen dokuma tablo, hem klasik hem de modern bir dekorasyon isteyenlerin beğenisine sunulur. Klasik ve zarif tasarımıyla el emeği Niva tekstil goblen dokuma tablo kumaşı-çiçek vazo buket ürünü evinize ya da çalışma alanına şık bir dokunuş katarak ayrı bir atmosfer yaratmanız mümkün olur. Tabloya uzaktan bakıldığı zaman boyama tablolara benzese de yakından incelendiğinde kumaşın üzerine renkli iplikler ve iğne yardımıyla işleme yapıldığı anlaşılır. Böylelikle derinlik oluşan ürün, tabloda 3 boyutlu görüntü hissiyatı yaratır. Ürünün işlemesinden kullanılan iplikler doğa dostu olduğu için zararsızdır.

  • Kaliteli ipliklerden üretim
  • Görselin işleme yapılarak oluşturulması
  • Klasik tasarım

Klasik Dokunuşlarıyla Niva Tekstil Tablo Çiçek Vazo Buket

Klasik Dokunuşlarıyla Niva Tekstil Tablo Çiçek Vazo Buket

Günün büyük kısmının geçirildiği alanlar olan ev veya ofislerde kullanabilecek Niva tekstil goblen dokuma tablo kumaşı-çiçek vazo buket vazo-m4, klasik dokunuşlarıyla farklılık yaratır. Üretiminde kullanılan özel iplikler sayesinde oldukça dayanıklı olan bu ürün uzun süre yıpranmadan kullanım imkanı tanır. Ürünün şekli dikdörtgen olmakla birlikte boyutu ise 70x90 cm’dir. Farklı çiçeklerden oluşan bir buket deseni görünümünde olan bu desen Niva dokuma tekstil tarafından sunulur. Ürün doğal görünümü ile birlikte dekorasyonunuza klasik bir dokunuş ekler. Vazonun içinde bulunan büyük buket çiçeklerin sunduğu renklerin çeşitliliği, bu ürünün farklı stilde alanlara uyum sağlamasını kolaylaştırır. Goblen dokuma tablonun işlemesinde kullanılan iplikler sağlık açısından zararsız olmakla birlikte doğa dostudur. Birçok çiçeğin gerçekçi şekilde iğne ile kumaş üzerine işlenmesiyle yapılan tablo, duvarınızı hayal ettiğiniz gibi süslemenize olanak verir.

Samimiyeti Yansıtan Niva Tekstil Goblen Dokuma Tablo

Samimiyeti Yansıtan Niva Tekstil Goblen Dokuma Tablo

Duvar dekorasyonunun destekleyici parçalarından biri haline gelen goblen tablolar doğallığı ve samimiyeti yansıtmak için önemli bir araçtır. Tüm yaşam alanlarında kullanım imkanı bulunan bu model, klasik goblen yapımıyla evinizde şık bir ortam oluşturmanızı sağlar. Niva dokuma, boyama sanatını dokuma sanatına dönüştürerek apayrı bir tablo oluşturur. Ürün işlenerek yapıldığı için her aşamasında büyük bir emek olduğu görülür. Niva tekstil goblen dokuma tablo kumaşı-çiçek vazo buket kullananlar, ürünün ıslak ya da kuru bezle kolayca temizlenebildiği için uzun süre ilk günkü görünümünü koruduğunu belirtirler. Üründe, baskı ve boya bulunmaz. Kumaş üzerine yapılan dokuma 3 boyutlu bir görünüm sunduğu için tablo bulunduğu alanda dikkat çekici bir görünüm oluşturur. Farklı çiçek modelleriyle oluşturulan bu ürün çerçevesiz şekilde gönderilir. Kullanacağınız alanın dekorasyonuna uygun bir çerçeve edinerek goblen tabloyu istediğiniz yerde sergileyebilirsiniz.

Ekonomik Fiyatlarla Niva Tekstil Goblen Dokuma Tablo

Ekonomik Fiyatlarla Niva Tekstil Goblen Dokuma Tablo

Farklı tonda iplik çeşitleriyle işlenebildiği için goblen tablo oldukça göz alıcı bir görünüm sunar. El işçiliği ile yapılan bu ürünün tercih edilme nedenlerinden biri de zaman geçtikçe solma yapmamasıdır. Niva tekstil goblen dokuma tablo kumaşı-çiçek vazo buket yorumlarını inceleyerek ürün hakkında merak ettiğini detayları öğrenmeniz mümkündür. Dilerseniz evinizde veya ofisinizde kullanmak için dilerseniz sevdiklerinizi mutlu etmek adına unutulmaz bir hediye seçeneği olarak değerlendirebilirsiniz. Niva tekstil goblen dokuma tablo kumaşı-çiçek vazo buket fiyatları; kaliteli ipleri, el işçiliği, çiçeklerin gerçekçi görünmesi, dokuma oluşuyla birlikte 3 boyutlu hissiyat vermesi gibi unsurlar dahilinde belirlenir. Dekorasyonda çiçek detayları kullanmayı tercih edenlerin ilgisini çeken bu ürüne online alışverişin güvenilir adresi Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Alışverişinizi tamamladıktan kısa bir süre sonra Niva goblen tabloya sahip olarak istediğiniz alanda kullanmaya başlamanız mümkündür.