Nike Free Run 5.0 Kadın Yol Koşu Ayakkabı Pembe CZ1891-602

3.599 TL
Son 1 ürün!
Beden: 37,5
36,5
37,5
38
38,5
39
40
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2.000 TL'ye %7 İndirim
Kargo Bedava
3.821,90 TL

Ürün Bilgileri

Nike Free Run 5.0 Kadın Yol Koşu Ayakkabı Pembe CZ1891-602

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GNC SPORTS Satıcı Ünvanı: SEYMEN BEKEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2897293145000000 Vergi Kimlik Numarası: 1610802321
    Bu ürün GNC SPORTS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nike free run 5.0 kadın yol koşu ayakkabı pembe cz1891-602 nike free run 5.0 kadın yol koşu ayakkabı cz1891-502 ayağı çorap gibi saran, hafif bir yapıya sahip bu nike free modeli, hem koşu ve antrenmanlarına hem de günlük rutinine uyum sağlar.Ağırlığının en az %20'si oranında geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilen silüet, sevdiğin esnek yapıyı ayağını yere yakın tutup sabitleyen tasarımla birleştirerek çıplak ayak hissi sunar.Yeni köpük, hem beton zeminde hem pistte rahatça hareket edebilmen için önceki modellere göre daha hafif, yumuşak ve daha hızlı tepki veren bir yapıya sahiptir. Daha hafif, yumuşak ve güçlü yenilenen tasarım, önceki modellere göre daha hızlı tepki veren, daha hafif ve yumuşak bir yapı sunar.Lazer kesim esnek oluklar daha fazla esneklik sunarken ayak tarağı ve topuktaki kauçuk dayanıklılık sağlar. Hareket eden sade yapı yumuşak ve esnek bir yapı sunmak için üst kısım, boydan boya nefes alabilen örgü malzemeden üretilmiştir.Bu stil, koşu sırasında ayağının esnemesi için alan sağlar. Ayağı sabitleyen yapı flywire teknolojisi, yandaki bağcıkların arasından geçerek orta kısımda ayağının sabitlenmesini sağlar. Diğer faydaları önceki free modellerinde de bulunan, bildiğin ve sevdiğin yastıklamalı topuk kısmı, rahatlık ve destek sunar. Topuktaki çekme ucu sayesinde ayakkabı kolayca giyilip çıkarılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
Geri Bildirim Ver