Navin Naviin Akıllı Taşınabilir Sterilizatör

1.619,99 TL

Ürün Bilgileri

Navin Naviin Akıllı Taşınabilir Sterilizatör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: modifiyecim Satıcı Ünvanı: SERKAN BAYRAKTAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2613505859400019 Vergi Kimlik Numarası: 1570129747
    Bu ürün modifiyecim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NAVİİN STERİLİZATÖR İnsanlar O3'ü keşfedip kullanmaya başladığından beri, tüm dünya onu sayısız virüs ve bakteri ile savaşmak için bir silah olarak gördü. İnsanlar O3 üzerinde birçok araştırma yaptı ve sonuçlar O3'ün staphylococcus aureus, escherichia coli, pseudomonas fluorescens, salmonella typhimurium, shigella flexneri, yetim kolera, hepatit B virüs antijeni, hepatit A virüs antijeni, hepatit A virüs antijeni, influenza A virüsü ve en öldürücü. Ayrıca O3, bu virüsleri yüksek hızda dezenfekte edebilir. Artık tüm dünya koronavirüs tehdidi altında, ofislerimiz, evlerimiz ve halka açık yerler insanların enfekte olmaya eğilimli olduğu yerler. Kendimizi korumak için maske takmak ve etanol püskürtmek çok yetersiz. Çok amaçlı salgın önleme sterilizatörü bizim için sihirli bir araç olabilir, Etrafındaki 1 veya 2 metre yarıçapındaki virüs ve bakterilerin %99'unu dezenfekte edebilen.Arabaların içinde kullanım dışında, ofis ve ev gibi dezenfeksiyon amaçlı başka yerlerde de kullanılabilir. ARIZALI ÜRÜN: Arızalı ürünün, faturası veya garanti belgesi ile birlikte gerekli kontroller yapıldıktan sonra ürün tamiratı garanti süresince ücretsiz olarak yapılır, gerekli görüldüğü taktirde yenisi ile değiştirilir. GARANTİ ŞARTLARI : Mağazamızda satılan ürünler 2 Yıl ithalatçı veya imalatçı firma garantisi altındadır. Tamir veya değişim işlemleri, garanti veren firma veya yetkili servisleri tarafından yapılmaktadır. Ürün garantisi konusunda firmamız ile irtibata geçtiğiniz takdirde, bilgilendirme ve yönlendirme konusunda yardımcı olunur.
Geri Bildirim Ver