mycey Bebesi Oyun Parkı Yatağı Için 70x110 10 Cm Micro Fitted Lastikli Alez

391 TL
Tükeniyor!
Boyut/Ebat: 70 x 110
70 x 110

Ürün Bilgileri

mycey Bebesi Oyun Parkı Yatağı Için 70x110 10 Cm Micro Fitted Lastikli Alez

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Taç Ev Tekstili Satıcı Ünvanı: ŞÜKRÜ YİĞİTER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1072404048000011 Vergi Kimlik Numarası: 9800045662
    Bu ürün Taç Ev Tekstili tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bebesi Oyun Parkı Yatağı İçin 70x110+10 Cm Micro Fitted Lastikli Alez Bebesi Oyun Parkı Yatağı İçin 70x110+10 cm Micro Fitted Lastikli Alez Özellikleri: Oyun Parkı Yatağı İçin ve Diğer Yataklar Ebatına Göre Uygun olan için Yatağa Kolay Takılıp Çıkara Bilinen Micro Kumaşlı Fitted Alez. En Son Teknoloji İle Üretimiş Sıvı Geçirmez Hava Geçirir Özelliği Sayesinde Yatağın Hava İle İrtibatını Kesmez. Micro Gözenekleri Sıvıyı Hızla Emer Göllenme Yapmaz. Fitted Dizaynlarda Ürünün Etrafı 360 Derece Çevreleyen Lastik Kullanılır. Fitted Alez Bu Sayede Yatağı Komple Sarar Yataktan Kaymaz, Toparlanma Olmaz. Sıvı Geçirmez Alezler 60 Dereceye Isıya Kadar Yıkanır. Deterjanla Yıkana Bilir Leke Tutmaz Ağartıcı Kullanılmaz Kuru Temizleme Yapılmaz. Beyazlar Beraber Yıkanır , Ütü Yapılmaz Ütü Sıvı Geçirmez Özelliği ve hava geçirgenliğini Kaybettirir. Serilerek Kurutulması Önerilir , Ürün Kırışıklığı Serildiğinde Gider , Hışırtı ve Ses Yapmaz. Hava geçirgenliğini Kaybetmemesi İçin Bol Su İle Durulanır. Ürünümüz En Sağlıklı Materyellerden Oluşmakta Olup Standarlara Uygun Kaliteli Malzemeler Kullanılıp ve İnce İşçiliğe Sahiptir. Sağlıklı oyun ve rahat uyku için idealdir, İyi Günlerde Kullanın .

Ürün Özellikleri

  • Materyal Mikrofiber
Geri Bildirim Ver