Muratbey Topi Peynir 200 Grx3 Adet

150 TL
(750 TL / kg)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Muratbey Topi Peynir 200 Grx3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MEMLEKET GURMESİ Satıcı Ünvanı: ORVİGOR GROUP GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0648159060400001 Vergi Kimlik Numarası: 6481590604
    Bu ürün MEMLEKET GURMESİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
Geri Bildirim Ver

Muratbey 8695543006279 200 g Topi Peynir

Kahvaltı, günün en önemli öğünüdür. Besin değerleri yüksek farklı çeşit kahvaltılıklar ile kendinize ve sevdiklerinize keyifli sofralar hazırlamak, güzel anılar biriktirmek sizi mutlu eder. Kahvaltı sofralarınıza ekleyebileceğiniz Muratbey Topi peynir lezzeti ve farklı şekli ile sofralarınızın neşesini arttırır. Çocuklara peynir sevdiren yuvarlak şekli ile dikkat çekicidir. Az tuzlu oluşu ve yüksek besin değerleri ile de besleyici bir peynirdir. Kolay hazırlanabilir oluşu, sunumlara şıklık katan yapısı ve lezzeti ile sizi memnun eden Muratbey Topi peynir 200 gr ile farklı tarifler de deneyerek sofralarınızı neşelendirebilirsiniz. Az tuzlu olması ile sağlığınızı koruyarak lezzetli bir peynir yeme deneyimi yaşayabilirsiniz. Kahvaltılarınıza neşe katan Topi peynir ile lezzetli sunumlar yapabilirsiniz.

  • Az tuzludur
  • Yüksek besin değerleri ile besleyicidir
  • Koruyucu katkı maddesi ve trans yağ içermez

Muratbey 200 Gr Topi Peynirin Diğer Peynirlerden Farkı Nedir?

Muratbey 200 Gr Topi Peynirin Diğer Peynirlerden Farkı Nedir?

Yüksek besin değerlerine sahip ve az tuzlu yapısı ile sağlıklı olan Muratbey top şekilli peynir 200 gr farklı yapısı ile sunumlarınıza şıklık katar. Özellikle çocukların beğenisini kazanan top şekli sayesinde peynir sevmeyen çocuklarınıza peyniri eğlenceli bir şekilde sevdirebilirsiniz. Koruyucu katkı maddesi ve trans yağ içermeyen doğal formülü ile sağlığınıza zarar vermeden peynirinizi tüketebilirsiniz. Muratbey Topi peynir 200 gr az tuzlu yapısı ile kahvaltı sofralarınızda lezzetli bir alternatif oluşturur. Açtıktan sonra kısa sürede tüketilmesi tavsiye edilen peynirinizi buzdolabında güvenle saklayabilir ve tüketebilirsiniz. Muratbey Topi peynir 200 gr fiyatı uygundur. Kahvaltı sofralarınıza, tariflerinize ve çocuklarınızın atıştırmalıklarına neşe katan top şekilli peyniri uygun fiyatlar ile satın alarak tüketebilirsiniz. Sofralarınıza neşe ve lezzet katacak peynir ile farklı tarifler yaparak da beğenileri toplayabilirsiniz.

Muratbey Az Tuzlu Top Şekilli Peynir ile Neler Yapılabilir?

Yuvarlak şekli ve lezzetli oluşu ile Muratbey Topi peynir 200 gr tariflerinize farklılık katar. Börek, pizza gibi klasik hamur işlerinizde kullanabileceğiniz gibi peynirinizi farklı atıştırmalıklar hazırlamak için de kullanabilirsiniz. Avokado, patates, havuç gibi birçok farklı sebze kullanarak hazırlayabileceğiniz atıştırmalıklar ile davetlerinize de lezzet katabilirsiniz. Çocuklarınızın beslenme çantalarına da koyabileceğiniz Muratbey top şekilli peynir 200 gr yüksek besin değerleri ile onlar için sağlıklı bir alternatiftir. İsterseniz kahvaltıda isterseniz beş çaylarında isterseniz de davet sofralarınızda aperitif olarak hazırlayabileceğiniz lezzetler ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Kolay kullanımlı yuvarlak şekle sahip yapısı ile yemekleriniz ve salatalarınıza da lezzet katmak için Muratbey Topi peynir 200 gr kullanabilirsiniz. Sofralarınızı eğlenceli hâle getirecek ve şık sunumlar hazırlamanızı sağlayacak yuvarlak yapısı ile Topi peynir sizleri memnun eder.

Muratbey 200 Gr Az Tuzlu Topi Peynir Sağlıklı mıdır?

Yüksek besin değerlerine sahip, koruyucu katkı maddesi ve trans yağ içermeyen Muratbey Topi peynir 200 gr az tuzlu oluşu ile de sağlıklıdır. Yetişkinler ve çocukların günlük besin ihtiyaçlarının bir kısmını karşılayan aynı zamanda az tuzlu oluşu ile sağlığa zarar vermeyen yapısı ile Muratbey Topi peynir 200 gr gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Trans yağ içermeyen ve doymuş yağlar ile üretilen Topi peyniri güvenle tüketebilirsiniz. İçerisinde bulunan yüksek protein ve kalsiyum oranı ile size ihtiyacınız olan enerjisi verir. Az tuzlu olması sayesinde sağlıklı bir şekilde tüketilebilir. Buzdolabında, kendi kutusunda muhafaza edilmesi tavsiye edilen ve açıldıktan sonra kısa sürede tüketilmesi önerilen peyniri kahvaltı sofralarınıza içiniz rahat bir şekilde dahil edebilirsiniz. Çocuklarınızın beslenme çantalarına koyarak, günlük alması gereken besin miktarını dengeli bir şekilde karşılayabilirsiniz. Muratbey Topi peynir 200 gr yorumlarına bakarak da peynirinize karar verebilir ve kolayca satın alarak tüketebilirsiniz. Doğal yapısı ile sağlığınıza zarar vermeyen Topi peyniri güvenli bir şekilde sofralarınıza dahil edebilirsiniz.