Mpayel Modern Tavan Vantilatörü & Işıklı Aydınlatma - Uzaktan Kumandalı, Enerji Tasarruflu

11.189 TL

Ürün Bilgileri

Mpayel Modern Tavan Vantilatörü & Işıklı Aydınlatma - Uzaktan Kumandalı, Enerji Tasarruflu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEPLUSMARK Satıcı Ünvanı: LE PLUS GROUP TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608170340000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081703400
    Bu ürün LEPLUSMARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • **Aydınlatmalı Tavan Vantilatörü:** Lambalı tavan vantilatörü, %100 saf bakır motora sahiptir ve kademesiz kısılabilir aydınlatma özelliğine sahiptir. **Sessiz Çalışma:** Vantilatör açıldıktan sonra ses çıkarmaz, böylece gece boyunca rahat bir uyku sağlar. **Uzaktan Kumanda ve Zamanlama:** Vantilatörün ve ışığın uzaktan kumandası ve zamanlama fonksiyonu bulunmaktadır. Uykuya daldıktan sonra vantilatörü otomatik olarak kapatır, güvenliği sağlar ve enerji tasarrufu sağlar. **Modern ve Şık Tasarım:** Işıklı yapraksız tavan vantilatörü modern ve sade bir estetiğe sahiptir. Yüksek kaliteli LED ışık ile donatılmıştır. **Kolay Kurulum:** Gömme montajlı vantilatörlü tavan lambasının bileşenleri monte edilmiştir ve birkaç dakika içinde monte edilebilir. Paket içerisinde İngilizce kullanım kılavuzu, kurulum kılavuzu ve uzaktan kumanda sunulmaktadır. **Enerji Tasarruflu ve Yüksek Parlaklık:** Düşük güç tüketimi ve yüksek parlaklık ile yaşam alanınızın aydınlatmasını ve atmosferini kontrol edebilirsiniz
  • LED kullanım ömrü geleneksel ampullerden daha uzundur. **Rahat ve Serin Ev:** Eve geldiğinizde tavan vantilatörünü ışıkla açın, vantilatör ışığı sıcak ışığı ve serin rüzgarı hissetmenizi sağlar ve tüm vücudunuzun yorgunluğu giderir. Esinti geceleri uykuda size eşlik eder. **Güvenlik ve Güvenilirlik Garantisi:** Ücretsiz değiştirme hizmeti ve profesyonel müşteri hizmetleri sunulmaktadır. Hasarlı parçalar için ücretsiz değiştirme hizmeti mevcuttur ve herhangi bir sorununuzda 24 saat içinde tatmin edici bir cevap alırsınız.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Tip Duvar Tipi
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver