Mother's Corn Ceraware Yoğurt Mayalama Kabı

259 TL

Ürün Bilgileri

Mother's Corn Ceraware Yoğurt Mayalama Kabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Marka Center Satıcı Ünvanı: MARKA CENTER ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612120230400001 Vergi Kimlik Numarası: 6121202304
    Bu ürün Marka Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ceraware yoğurt mayalama kabı ürün
  • Ölçüleri: Hacim: Derinlik: 14,5 cm en : 22,5 cm boy: 15,5 cm
  • Ürün özellikleri:Evde yoğurt yapmanın sağlıklı ve doğal hali elektrik kullanmadan 4 adımda evde kendi yoğurdunuzu yapmanın en sağlıklı ve en pratik yolu
  • 1.Aşama : Yoğurt kabına 150 ml yoğurt koyun
  • 2.Aşama : 700 ml süt ilave ederek karıştırın
  • 3.Aşama : Mayalama kabına 700 ml.
  • Kaynamış su dökün
  • 4.Aşama yoğurt kabını mayalama kabının içine koyup kapağını kapatın

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Mother's Corn 8680171082993 Ceraware Yoğurt Mayalama Kabı

Çok sık tüketilen bazı besinler, evde de doğal yollarla kolayca üretilebilir. Hatta daha sağlıklı olması ve içerisinde hiçbir kimyasal bulunmaması sayesinde pek çok kişi ev üretimini tercih eder. Mother’s Corn Ceraware sayesinde süt ürünlerinin baş tacı yoğurt, hazır almaktansa ev imkânlarında daha faydalı şekilde üretilebilir. Ev yoğurtları, besin değerleri yönünden oldukça zengin olmasının yanı sıra yapım kolaylığıyla da herkesin ilk tercihleri arasında yer alır. Mother’s Corn Ceraware yoğurt mayalama kabı da bu işlemi pratik bir şekilde gerçekleştirmeye yardımcı olur. Yoğurt mayalama işlemini son derece kolaylaştırmasının yanı sıra kaliteli ve işlevsel tasarımıyla da uzun ömürlü kullanım imkânı verir.

  • Ebat: 14.5 cm x 22.5 cm x 15.5 cm
  • 4 aşamada mayalama
  • Mayalama için 150 ml yoğurt yeterli

Mother's Corn Ceraware Yoğurt Mayalama Kabının Özellikleri

Mother's Corn Ceraware Yoğurt Mayalama Kabının Özellikleri

Mother’s Corn Ceraware yoğurt mayalama kabı, temiz ve doğal süt ürünleri hazırlamak için idealdir. Ortalama boyutları ve hacmiyle evde yeterli miktarda yoğurt mayalamaya yardımcı olur. Hiçbir elektronik cihaza gerek kalmadan sadece 4 adımda ev yapımı yoğurt elde etme imkânı verir. Mother’s Corn Ceraware yoğurt mayalama kabı, kaliteli materyaliyle ısıyı ideal oranda korur. Sert kıvamlı, az sulu ve tatlı bir yoğurt elde etmeye yardımcı olur. Silindir formundaki yoğurt kabı, mika materyaliyle dış etkenlere karşı oldukça direnç gösterir. Sağlığa zararlı madde içermeyen mika, cama benzer şık görüntüsü ve hafifliğiyle kalitesini ortaya koyar. Kırmızı yazı baskılı sarı hazne ise köşeli formu ve termosa benzer yapısıyla öne çıkar. İçine yerleştirilen yoğurt kabının ısısını uzun süre tutarak ideal lezzeti ve kıvamı hedefler.

Mother's Corn Ceraware Yoğurt Mayalama Kabının Kullanımı Nasıl?

Mother's Corn Ceraware 14,5x22,5x5,5 cm beyaz yoğurt mayalama kabı, evde tamamen doğal besinler hazırlamaya yardımcı olur. Isıyı olması gereken düzeyde tutarak sadece 4 adımda pratik ve sağlıklı şekilde yoğurt mayalama imkânı verir. İlk aşamada mayalama kabına 150 ml yoğurt koyulur. Mayalık yoğurdun üzerine 700 ml süt eklenerek karıştırılır. Üçüncü aşamada ise kaba 700 ml kaynamış su ilave edilir. Son olarak silindir yoğurt kabı, termos kutunun içerisine yerleştirilir. Bu aşamada mayalama kabının kapağını iyi kapatmak önemlidir. Sıkıca kapatılan termos kap, yoğurdun sıcaklığını tüm işlemler bitene kadar muhafaza eder. Isısını yavaş yavaş kaybeden karışım, kısa sürede sert ve lezzetli bir yoğurda dönüşür. Mother’s Corn Ceraware yoğurt mayalama kabı, düşük maliyetle hijyenik ve organik besinler elde etmek için oldukça kullanışlıdır.

Mother's Corn Ceraware Yoğurt Mayalama Kabının Ebatları Nasıldır?

Mother’s Corn Ceraware yoğurt mayalama kabı, ideal ölçüleriyle ev tipi kullanıma uygundur. Tek seferde birkaç porsiyonluk yoğurt elde etmeye yardımcı olur. Ortalama hacmi ve boyutları sayesinde mutfakta fazla yer kaplamaz. Son derece dayanıklı olmasına rağmen hafif materyaliyle her yere kolayca taşınabilir. Mother’s Corn Ceraware yoğurt mayalama kabı; 15.5 cm yüksekliğe, 22.5 cm genişliğe ve 14.5 cm derinliğe sahiptir. 150 ml mayalık yoğurdun yanı sıra toplam 1400 ml süt ve su alabilecek kadar geniş hacme sahiptir. Ürünün geniş hacmi sayesinde evinizde temizliğinden ve doğallığından emin olarak yoğurt mayalayabilirsiniz. Az yer kaplayan boyutları, yeterli miktarda üretim için uygun derinliği ve sağlığa zararlı madde barındırmayan malzemesiyle bu ürün, evde doğal yoğurt mayalamak için kurtarıcıdır. Mother's Corn Ceraware 14,5x22,5x5,5 cm beyaz yoğurt mayalama kabı yorumlarını okuyarak ürünün kalitesinden emin olabilirsiniz. Evinizde sadece 4 adımda doğal ve lezzetli yoğurt mayalamak istiyorsanız bu ürünü Trendyol’un bütçe dostu fiyatlarıyla satın alabilirsiniz.