Molten 3x3 Sokak Basketbolu Fıba Onaylı Maç Topu B33t5000

Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.699 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.750 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.762,50 TL
600 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.900 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Molten 3x3 Sokak Basketbolu Fıba Onaylı Maç Topu B33t5000

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UNUVAR SPOR Satıcı Ünvanı: ÜNÜVAR GÜVENLİK SPOR YAPI İNŞAAT GIDA MEDİKAL VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0146043857100011 Vergi Kimlik Numarası: 1460438571
    Bu ürün UNUVAR SPOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Molten B33T5000 3x3 Sokak Basketbolu FIBA Onaylı Maç Topu13 yaş ve üzeri sporcular için kullanımına uygun basketbol topudur.Sokak kullanımına uygundur.FIBA onaylı basketbol maç topu12 panelli, nizami ölçü ve ağırlıkta, sarı - mavi renklere sahip sokak kullanımına uygun basketbol maç topuKULLANILAN MALZEMELERKullanılan Malzeme : Poliüretan deri, butil iç lastik, derin tırtıklı ve sürtünmelere karşı dayanıklı dış yüzey malzemeden üretilmiştir.TEKNİK ÖZELLİKLERAğırlık : 577 grBoyut : 7 No (13 yaş ve üzeri kullanıma uygun)KULLANIM BİLGİLERİTopların sibobunu vazelin ile kayganlaştırarak ve mutlaka top iğnesi kullanarak şişiriniz. Aksi durumlarda sibop kayması sorunları ile karşılaşılabilir.Top şişirildikten sonra kullanımdan önce 1 gün bekletiniz.Toplar tarafımızdan, sevk durumuna uygun olacak şekilde havaları indirilerek tarafınıza gönderimi sağlanmaktadır.Uygun top şişirme aparatları haricinde şişirme işlemine maruz ürünlerin iade ve değişimi kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver