Mikasso Fermuarlı Eşarp Iç Çamaşır Çorap Sütyen Yıkama Filesi Taşıma Torbası File - Kumaş - 150 cc - Çok Ren

449 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Mikasso Fermuarlı Eşarp Iç Çamaşır Çorap Sütyen Yıkama Filesi Taşıma Torbası File - Kumaş - 150 cc - Çok Ren

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MELLSSEE Satıcı Ünvanı: ALİ İHSAN GÖKÇE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3990026532
    Bu ürün MELLSSEE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hassas Çamaşırlarınızı Koruyan Fermuarlı İç Çamaşır ve Sütyen Yıkama Taşıma Torbası! İç çamaşırlarınızı, eşarplarınızı ve narin kumaşlı çamaşırlarınızı yıkarken veya taşırken artık endişelenmenize gerek yok. Fermuarlı Havalı Kumaş İç Çamaşır Sütyen Yıkama Taşıma Torbası ile çamaşırlarınızın deformasyon riskini en aza indirin. Ürünün Özellikleri: İç çamaşırı yıkama filesi, iç çamaşırlarınızın makinede yıkanırken bozulmasını ve deformasyon riskini önler.Diğer çamaşırlarınızla karışmasını engeller, böylece renk transferini önlüyor.Taşıma torbası olarak da kullanılabilir, bavulda veya çantanızda taşırken çamaşırlarınızın ayrı tutulmasını sağlar.Fermuarlı yapısı kolay kullanım ve katlanabilirlik sağlar, az yer kaplar.Fermuarın sonundaki elastik, kolay açılma riskini minimize eder.Defalarca kullanılabilir, uzun ömürlüdür.Ürün Ölçüleri: 17 cm x 14 cm x 10 cm Fermuarlı Havalı Kumaş İç Çamaşır Sütyen Yıkama Taşıma Torbası ile çamaşırlarınızı güvende ve düzenli tutun! Türkiye'de üretilmiştir.Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Çok Renkli
  • Hacim 100 ml
  • Boyut/Ebat 30 x 50
Geri Bildirim Ver