META Streç Sarma Paketleme Makinası 45cm

2.140 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.300 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.499,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.550 TL
3.750 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.499 TL

Ürün Bilgileri

META Streç Sarma Paketleme Makinası 45cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONE CHEF MUTFAK Satıcı Ünvanı: ONE CHEF ENDÜSTRİYEL MUTFAK EKİPMANLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0643079519400001 Vergi Kimlik Numarası: 6430795194
    Bu ürün ONE CHEF MUTFAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜCRETSİZ KARGO MARKA META CE BELGELİ TÜRK MALI ÜRÜNLER KENDİ İMALATIMIZDIR PASLANMAZ ÜRÜN 24 AY GARANTİLİDİR KASAPLAR VE ŞARKÜTERİLER İÇİN KULLANIMA UYGUNDUR

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Bordo
Geri Bildirim Ver

META Streç Sarma Paketleme Makinası 45cm META45PY

Meta Streç Makinası profesyonel ve endüstriyel mutfaklarda sık sık kullanılan ürünler arasında yer almaktadır. Evlerde kullanılan ürünlerden çok daha donanımlı ve daha kapsamlı tasarlanmış mutfak ekipmanları modelleri de dahil olmak üzere Streç Paketleme Makinası, kapasite açısından da daha büyük bir hacme sahiptir. Bu malzemeler kafeler, restoranlar, barlar, oteller, hastaneler ve birden fazla çalışanı olan kamu binaları gibi gıda üretilen birçok binada kullanılmaktadır. Pek çok farklı disiplinde faydalı materyalleri içeren bir ekipman olarak bu ürün tüm beklentileri en ideal seviyede karşılamaya her daim devam etmektedir. Bu makine modeli, mükemmel iş sürecini yaratmak için yoğun çalışma tempolarının üstesinden gelmek için dayanıklı ve güvenli malzemeleri bir araya getirme alanında çok önemli olmaktadır. Evde kullanılan basit ve ufak mutfak aletlerinden daha karmaşık ve donanımlı olan bu makine profesyonellerin her zaman ilgisini çekecektir.

  • Kaliteli ve Dayanıklı Tasarım
  • Profesyoneller için Uygun
  • İş Yükünü Hafifleten Tasarım

Streç Sarma Paketleme Makinası Özellikleri

Streç Sarma Paketleme Makinası CE belgesine sahiptir ve yerli üretimlidir. Geniş kapasitesi sayesinde çok daha fazla hizmet verebilen bu cihaz, dayanıklı malzemelerden üretilmiştir. Uzun yıllar sektöre katkı sağlayan, misyonunu yerine getirerek ticarete katkı sağlayan, sürdürülebilir kalkınmayı gerçekleştiren, dağıtım ve ticarette rol oynayan bir bileşendir. META Streç Sarma Paketleme Makinası 45cm yorum noktasında da her daim kolay kullanım sağlama özelliğine sahip olan bu ürün ile sizler de tüm işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz.

Streç Sarma Paketleme Makinası Fiyatı

Meta Streç Makinası fiyatları belirli özellikler kapsamında belirlenir. Sizler de bütçeniz doğrultusunda bu ürüne sahip olabilir ve ürünün kolay kullanım sağlama özelliğinden faydalanabilirsiniz. Otomatik Streç Paketleme Makinası hasat alanına taşınan ürünün konveyör bantlar yardımıyla esnemesini sağlar. Kol, ürünün etrafında dairesel bir hareketle döner. Bu kol yardımı ile açıcı başlık cihazı dikey bir eksende hareket edebilir ve boyutuna bağlı olarak saatte belirli sayıda paleti gerebilir. Gerdirme makinesi, paletleme hattı çıkış konveyörünün arkasına monte edilmiştir. Dış besleme konveyöründen gelen paletler otomatik olarak içeri çekilir. Gelen palet, kaldırma mekanizması tarafından kaldırılır ve paleti alttan sarmaya başlar. Alttan başlayan sarım yukarı ve sonra tekrar aşağı doğru devam eder. Sarma işleminin sonunda otomatik tutma hattı tutar, ardından yapıştırır, paletin kenarlarını keser ve hattan çıkarır.

Streç Sarma Paketleme Makinası Yorumları

META Streç Sarma Paketleme Makinası 45cm META45PY 3x standart esneme tasarrufu sağlar. Bir yük kontrol sistemi ile donatılmış bir açma kafası ile ürünü yatırmadan gerdirmenize olanak tanır Kaliteli hat ile senkronize insansız üretim özelliği taşır. MgSS seçeneği bulunur. Üst film kilit sistemi, kement sarma sistemi, dış istasyonlardan palet besleme sistemi ve önden uzatmalı streç top sistemi META Streç Sarma Paketleme Makinası 45cm ürününün diğer fonksiyonel özellikleridir. META Streç Sarma Paketleme Makinası 45cm satın al seçeneği üzerinden Trendyol güvencesi ve kalitesi ile çok daha güvenli ve hızlı bir şekilde sahip olabileceğiniz bu ürün restoranlar, barlar, oteller, hastaneler ve birden fazla çalışanı olan kamu binaları gibi birçok gıda üretim binasında kullanılmaktadır. Birçok farklı alanda kullanışlı malzemelere sahip bir cihaz olan bu ürün, her zaman tüm beklentileri en ideal seviyede karşılamaktadır. Bu mekanik model, yoğun çalışma tempolarının üstesinden gelmek ve mükemmel iş süreçleri oluşturmak için dayanıklı ve güvenli malzemelerden üretilmiştir. Streç Paketleme Makinası fiyatları belirlenirken tüm bu özellikler göz önünde bulundurulur ve bu ürün sizlere Trendyol güvencesi ile çok kısa süreler içerisinde ulaşır.