MENZİR 2li Set Musluklu Piknik Termosu Su Termosu Sahil Termosu

641,52 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
989,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

MENZİR 2li Set Musluklu Piknik Termosu Su Termosu Sahil Termosu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ozaslan Satıcı Ünvanı: ŞENGÜL ÖZASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6640413939
    Bu ürün ozaslan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kaliteli ve sağlam sağlık standardlarına uygun gıda ile temas eden hammadeler tüzüğüne uygun plastik hammadde kullanılarak üretilmiştir. Kullanışlı ve kaliteli bir üründür. Evde, Ofiste, Piknik, Bahçe ve İnşaatta Kullanılabilir... Muslukları kullanarak Tüm sıvı içecekler için kullanılmakla birliktre hiç musluğu devreye sokmadan katı yiyeceklerin muhafazası için kullanılabilir Kolay temizlenir. Sağlam ve dayanıklı taşıma sapına sahiptir. Yiyeceklerinizin ve içeceklerinizin sıcak veya soğuk kalmasını sağlar. %100 Türk Malıdır Tarım ve Köyişleri Bakanlığınca Onaylıdır. Kanserojen Madde İçermez. Sızdırmaz Yapısıyla güvenlidir. Beyaz Plastik iç dizayn. Yalıtım malzemesi olarak yüksek kaliteli poliüretan kullanılmıştır. Uygun koşullarda yiyecek ve içeceklerinizi 24 saate kadar soğuk tutabilme özelliği. Mavi Renktir. Ürün Boyutu Büyük Boy: 18 Litre Küçük Boy: 6 Litre Ürünler sizlere iç içe geçmeli olarak ulaşacaktır

Ürün Özellikleri

  • Kapasite >550 ml
  • Materyal Plastik
  • Renk Mavi
  • Yalıtım Süresi 24 saat
Geri Bildirim Ver