Me Ama Black Narkotik Afrodizyak Erkek Parfümü 50 Ml.

285 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Me Ama Black Narkotik Afrodizyak Erkek Parfümü 50 Ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Me Ama Parfüm Satıcı Ünvanı: HARUN KARAER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5100044182
    Bu ürün Me Ama Parfüm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Afrodizyak 50 ml. erkek parfümü.
  • Narkotik AFRODİZYAK parfüm.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Aromatik
Geri Bildirim Ver

Me Ama Black Narkotik Afrodizyak Erkek Parfümü 50 Ml

Parfümün etkisi ve bıraktığı hissiyat bambaşkadır. Diğer insanlar üzerine hoş bir izlenim bırakan parfüm, insanlar hakkında ön fikir edinme adına da önemli bir faktördür. Güzel kokunun insan üzerinde yarattığı bir başka etki de hareket halindeyken rahat olunabilmesidir. Bu anlamda parfüm için özellikle kalite ve kalıcılık çok önemlidir. Modern, canlı ve çekici tarzıyla öne çıkan Me Ama Black Narkotik afrodizyak erkek parfümü 50 ml kalitesi ile dikkat çeker. Kokusundan şişe ambalajına kadar şık ve eşsiz bir ürün olduğu için beğeni toplar. Narcotic Black parfüm, cesur erkeklere hitap eden bir kokudur. Keskin ve çekici kokusuyla tüm dikkatleri toplamak için tercih edilen parfüm hem gündüz hem gece kullanımı için ideal bir seçimdir. Bu ürün kullanan kişinin stilini tamamlamasına yardımcı olur.

  • Kalıcı koku
  • Ferahlatıcı etki
  • 50 ml hacim

Me Ama Black Narkotik Afrodizyak Erkek Parfümü Özellikleri

Me Ama Black Narkotik Afrodizyak Erkek Parfümü Özellikleri

Zamansız bir koku olması yönüyle ilgi gören parfüm, ikonik bir kokudur. Risk almayı seven, cesur ve modern erkeklerin tercihi olan ürün, eşsiz koku kombinasyonu sayesinde çekiciliği artırarak özgüveni zirveye taşır. Her notası özenle tasarlanan bu erkeksi koku, uzun süreli kalıcılık arayanların favorisidir. Notaların hassas ve uyumlu yapısı ten ile bütünleşerek güçlü bir etki sağlar. Modern erkeğin koku koleksiyonunun vazgeçilmez parçası olan ürün, kusursuz bir deneyim yaşatır. Me Ama Black Narkotik afrodizyak erkek parfümü 50 ml kullananlar kokuyla ilgili olumlu geri dönüşlerde bulunur. Özgür ruhlar için rafine edilmiş olan bu parfümle stilinize son dokunuşu yapabilirsiniz. Otantik bir erkek kokusu arayanlar için son derece ilgi çekici bir seçenek olan bu ürün, erkeğin çekim alanını giderek genişletir. Gün içinde bu parfümü kullanarak kendinizi rahat hissedebilirsiniz.

Me Ama Black Narkotik Afrodizyak Erkek Parfümü Avantajları

Me Ama Black Narkotik Afrodizyak Erkek Parfümü Avantajları

Bilindiği üzere kokular ruhsal ve davranışsal durumu etkiler. Ten ile bütünleşen ve ferah bir his veren bu parfüm ruh halinizi olumlu yönde etkiler. Güçlü, maskülen ve sıcaklık hissi veren etkisi ile beğeni kazanır. Me Ama Black Narkotik afrodizyak erkek parfümü 50 ml satın alarak enerjik ve yaşam dolu bir karakteri olan bu eşsiz kokuyu deneyimleyebilirsiniz. İyi ve özgüvenli hissetme üzerinde olumlu etkileri olan parfüm kullanımı çabasız bir şekilde dikkat çekmenizi sağlar. İnsanı tamamlayıcı bir işlevi de olan parfüm, sıkılmadığı takdirde eksik hissettirir. Bu açıdan oldukça önemli bir dokunuştur. Ürün, insana kendini tamamlanmış hissettirmesi, gün içindeki koşturmalar arasında rahat hareket etme imkanı vermesi gibi nedenlerle beğeni toplar. Bu parfüm ile kendinizi rahat ve özgür hissetmeniz mümkün olur.

Me Ama Black Narkotik Afrodizyak Erkek Parfümü Fiyat

Me Ama Black Narkotik Afrodizyak Erkek Parfümü Fiyat

Anıları yeniden harekete geçirme etkisi olan koku dikkat çeken ve stili tamamlayan etkisiyle günlük hayatın vazgeçilmezleri arasında yerini alır. Karakterin bir yansıması olarak nitelendirilen parfümün kaliteli ve kalıcı olması tercih sebebidir. Bu açıdan öne çıkan ürün, pek çok erkeğin favorisidir. Aromatik ve otantik notaların bir kompozisyonu olan parfüm, kullanan kişiye güven verir. Me Ama Black Narkotik afrodizyak erkek parfümü 50 ml fiyatı uygun aralıklarda yer alır. İçerisinde yer alan notalar ile kişiyi etkileyici kılar. Bu da kendinizi güçlü hissetmenize yardımcı olur. Vermiş olduğu sıcak ve etkileyici his teninizde hoş bir etki yaratır. Ten ile bütünleşen bu eşsiz koku birçok kişinin beğenisini kazanır. Me Ama Black Narkotik afrodizyak erkek parfümü 50 ml yorumları kısmından müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.