MATARMUTFAK Bakır Kayık Içi Kalaylı Bakır Iskender Sunum Tabak Kapaklı

889 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
3 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.090 TL

Ürün Bilgileri

MATARMUTFAK Bakır Kayık Içi Kalaylı Bakır Iskender Sunum Tabak Kapaklı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MATAR DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİC LTD Satıcı Ünvanı: MATAR DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613001228600010 Vergi Kimlik Numarası: 6130012286
    Bu ürün MATAR DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİC LTD tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünümüz bakırdan imal edilmiştir. İçi kalaylıdır. İskender ve özel sunumlarınız için uygundur. Boy: 28 cm dir. Makina yıkaması için uygun değildir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Bakır
  • Parça Sayısı 1 Parça
  • Özellik BPA Free
  • Ürün Tipi Kayık Tabak
  • Renk Metalik
  • Boyut/Ebat 28 x 28
  • Tema / Stil Retro
  • Şekil Oval
Geri Bildirim Ver

MatarMutfak Bakır Kayık İçi Kalaylı Bakır İskender Sunum Tabak Kapaklı 28 cm

Mutfakta müşteriler tarafından birçok yardımcı eşya kullanılır. Tabaklar, mutfak eşyaları arasında oldukça önemli yer tutar. Günlük sofralarda sunumun önem kazanmasıyla birlikte sunum tabakları da kullanım açısından öne çıkar hale gelir. Farklı yemek türleri için farklı materyallerden üretilen modeller bulunur. Bu sayede her çeşit yemeği orijinal şekilde ikram edebilirsiniz. Farklı renklerde de olabilen sunum tabakları ile masalarınıza estetik bir dokunuş yapabilirsiniz. Sunum tabağı çeşitleri, kullanım amacına göre farklılık gösterir. MatarMutfak bakır kayık içi kalaylı bakır iskender sunum tabak kapaklı 28 cm model avantajlı özellikleriyle ikramlarınız için idealdir. İskender, Bursa yöresinin meşhur ve sevilen lezzetlerinden biridir. İskenderin sunumuyla da bu geleneksel lezzetten alacağınız keyfi katlayabilirsiniz. Bakırın görünümü ve sağlıklı materyali sayesinde sıcak ya da soğuk her serviste rahatlıkla masanızı güzelleştirebilirsiniz.

  • Sağlıklı materyal
  • Şık görünüm
  • Farklı kullanım alanları

İçi Kalaylı Bakır Sunum Tabağı Avantajları

İçi Kalaylı Bakır Sunum Tabağı Avantajları

Bakır ürünlerde istediğiniz tüm yemekleri rahatlıkla pişirebilir ve servis edebilirsiniz. İskender sunum tabağı modeli hijyenik, güvenli ve estetik görünüşüyle sofranıza yeni ve şık bir soluk getirebilir. Sofrada görselliğin iyi olması, mide kadar göze de hitap eden sofralar düzenlemenize imkan tanır. Bu ürün 28 cm genişliği ile birçok yiyeceği servis edebilmeniz için idealdir. Ürün, ev dışında restaurant gibi işletmelerde iskender ve benzeri geleneksel lezzetlerin sunumunda da rahatlıkla kullanılabilir. Kapaklı oluşu sayesinde hijyenik kullanım sağlayan model aynı zamanda yemeğinizin çabuk soğumasını engeller. Bakır ürün ilk kullanımdan önce ve sonrasındaki kullanımlarda yıkama ve temizliğine dikkat gösterdiğiniz takdirde uzun yıllar boyunca deforme olmadan sizinle birlikte olabilir. Modeli, uzun ömürlü kullanım sağlayabileceğiniz malzemesi ve şık rengi ile rahatlıkla tercih edebilir hediye seçeneği olarak da düşünebilirsiniz.

MatarMutfak Kayık İçi Kalaylı Bakır Sunum Tabağı Yorumları

MatarMutfak Kayık İçi Kalaylı Bakır Sunum Tabağı Yorumları

MatarMutfak bakır kayık içi kalaylı bakır iskender sunum tabak kapaklı 28 cm yorumları ürünü satın almak isteyen müşteriler için yol gösterici niteliktedir. Geniş ürün seçenekleri arasından kullanım amacınıza uyacak ürünler arıyorsanız ve görselliğe önem veriyorsanız, bakır sunum tabağı sizin için doğru bir tercih olabilir. Sofranızda bakır tabak ile klasik ve otantik bir görünüm elde edebilirsiniz. Modeli farklı et yemeklerini servis etmek için de değerlendirebilirsiniz. Ürün, kullanışlı modeline ek olarak size yıkama kolaylığı da sağlar. Hem evinizde hem restaurant gibi işletmelerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kaliteli bakır malzemesi sayesinde uzun süre kullanımınız için uygundur. Bu kullanışlı ürünün sahip olduğu avantajlı özelliklerin yanı sıra ağır olmaması taşıma kolaylığı da sunar. Ürünün kapaklı oluşu yemeklerinizin soğumasını engellerken toz gibi maddelerden de korur.

MatarMutfak İçi Kalaylı Bakır Tabak Kapaklı 28 cm Fiyatı

MatarMutfak İçi Kalaylı Bakır Tabak Kapaklı 28 cm Fiyatı

Kişilerin zevklerinin farklı oluşuna bağlı olarak sunum seçimleri de değişkenlik gösterir. Sunum tabakları, model ve özelliklerine göre farklı fiyatlarla satışa sunulur. Malzeme, tasarım, kullanım ömrü, renk, kullanım alanı gibi birçok özellik ürünün fiyatını belirlemede etkili rol oynar. Şık tasarıma ve kolay temizliğe sahip ürünler çoğu zaman öncelikli olarak tercih edilir. Çeşitli seçenekleri inceleyerek istek ve ihtiyaçlarınıza uygun seçim yapabilirsiniz. MatarMutfak bakır kayık içi kalaylı bakır iskender sunum tabak kapaklı 28 cm fiyatı ürünün kalitesi ve avantajlı özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Yüksek performansı ile ürün, günlük gereksinimlerinizin yanı sıra bir sunum tabağından bekleyeceğiniz tüm özellikleri karşılayabilir. MatarMutfak bakır kayık içi kalaylı bakır iskender sunum tabak kapaklı modeline Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilir, sofranıza farklı bir renk katabilirsiniz.