Mashotrend Polyester Satranç Küçük Boy Satranç Takımı 31 X 31 cm

699 TL

Ürün Bilgileri

Mashotrend Polyester Satranç Küçük Boy Satranç Takımı 31 X 31 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MASHOTREND Satıcı Ünvanı: MASHO TREND MAĞAZACILIK TURİZM VE TAŞIMACILIK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613094216500001 Vergi Kimlik Numarası: 6130942165
    Bu ürün MASHOTREND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Polyester Satranç - Küçük Boy Satranç Takımı 31 x 31 cm Satranç hem sizin ve hem çocuğunuzun keyifle zaman geçirebileceği en yararlı oyunlardan biridir. Kişiliği ve karakteri olumlu yönde etkileyen bu yararlı oyun ile çocuğunuz planlı hareket etmenin önemini kavrayacak, kendine olan güveni artacaktır. Dilerseniz aile bireylerinizle zevkli anlar yaşayabileceğiniz kalıcı bir set edinin, Dilerseniz de satranç meraklısı sevdiklerinize hediye edin. Kaliteli malzemesi sayesinde uzun süre kullanabileceğiniz bu şık ve benzersiz ürünü sizlere sunuyoruz. Ürün Özellikleri: - Figürler ve oyun tahtası ahşap malzemeden üretilmiştir. - Dış yüzeyi verniklidir. - Figürler birinci sınıf malzemeden ve yüksek kalite işçilik ile üretilmiştir. - Satranç Taşları ekstra kalitelidir ve ayrı pakette gönderilir. Ürün Ölçüleri: Tahta Boyutu: 31 x 31 Satranç Taşları Ürün Bilgileri Kaliteli ve ahşap satranç taşları artık satranç oynamayı daha keyifli ve daha sağlıklı hale getiriyor. Taşların dışı verniklidir. Taşların alt kısmında keçe bulunmaktadır. Taşların uzunluğu Piyon : 3 cm At : 4,30 cm Fil : 5 cm Kale : 3,70 cm Vezir : 5,50 cm Şah : 6,10 cm Ürün görselleri Mashotrend mağazasına ait olup, kullanılması yasaktır. Başka boydaki satranç taşları için mağazamızı ziyaret ediniz.
Geri Bildirim Ver