1
Yüzme Malzemeleri kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

MARSONİ Havuz, Deniz, Yüzme Makarnası Ve Sosisi 1 Adet

41 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
400 TL'ye %3 İndirim
Kurumsal Fatura
43,50 TL
500 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
59,90 TL
Kurumsal Fatura
69,90 TL

Ürün Bilgileri

MARSONİ Havuz, Deniz, Yüzme Makarnası Ve Sosisi 1 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ECO TİCARET Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR EKİN ÖNAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6550638552
    Bu ürün ECO TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stok durumuna göre farklı renkler gönderilebilir Havuz Makarnası Tanımı
  • Havuz makarnası havuz ve denizlerde oyun ve yüzmeye yardımcı araç olarak kullanılan bir araçtır. Yüzme bilen bilmeyen, çocuk ve yetişkinlerde suya batmamak için tasarlanmış bir üründür. Makarna kilidi kullanarak simit şekline getirmek mümkündür. Oval havuz makarnası ve yonca yaprağı havuz makarnası şeklinde üretimi yapılmaktadır. 3 ana renkte üretilmektedir. (Sarı Havuz Makarnası, Pembe Havuz Makarnası, Yeşil Havuz Makarnası) Diğer renkler için lütfen bizimle irtibata geçiniz. Havuz makarnası diğer adı ile deniz makarnası olarakta adlandırılır. Havuz makarnası ayrıca ambalaj, ev tekstili ve çiçekçilik sektöründede kullanılmaktadır. Havuz Makarnası Ebat Ve Boyutları
  • Uzunluk : 150 cm Son derece önemli bir konu olan deniz makarnası henüz üretim aşamasındayken üzerine düşülmesi ve hassas davranılması gereken bir konudur. En iyi şekilde bir sonuç almak ve çok problem yaratmayan bir tatil geçirmek her insanın ortak gayesidir. Bu nedenle de tatile giderken özellikle bavullarda bulunmasına dikkat edilen deniz makarnalarının korunaklı ve insan sağlığını tehlikeye atacak nitelikte olmaması gerekir. Kaliteli Yeşil Deniz Makarnası Şüphesiz ki, bu doğrultuda işini hakkıyla yapan birçok deniz makarnası üreticisi mevcuttur, ancak önemli olan o firmanın adreslerini ve bilgilerini bulabilmek. Erişim sağlandıktan sonra en basit olayları bile çok iyi bir şekilde yapan işinin ehli insanlarla çalışılır ve beklenilenin fazlası ilgi görülür. Bu yüzdendir ki deniz makarnası üretimini yapan firmaların en doğru şekilde tercihin yapılması, duygusal karar vermekten kaçınılması oldukça önemlidir. Çağı yakalayan modern çizgilerin hakim olduğu bir çalışma ortamı içerisine giren ve tatilde insanların rahat etmesi adına işe yarayan ürünler üretmeye gayret eden birçok başarılı isim bugün hala nüfuzunu hissettirmektedir. Birçok üretici portföyünde çok farklı temalar bulundurarak, müşterilerine bolca seçenek sunmuş ve kaliteyi insanların ayağına getirmiştir. Deniz makarnasını üretirken uzun yıllar kullanacağı göz önünde bulundurarak, daha kullanışlı ve ilerleyen zamanlarda da bozulmadan ürünleri seçmişlerdir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver