Görselli Yorumlar

Videolar
teaser3
922
teaser 2
404

Görselli Yorumlar

Popüler Ürünler

En çok satanlar

En düşük fiyat

En yeniler

En çok satanlar

Daha fazla ürün

PAULMARK

1991 yılında Ankara'da kurulan Paulmark; ayakkabı, giyim ve aksesuar sektöründe faaliyet gösteren bir marka. Yolculuğunun başında Kimlik markası adı altında hizmet veren marka, kendini işine adayan Kayatürk ailesinin yoğun çalışmaları sayesinde sürekli yükselen bir başarı grafiği çiziyor. Dönemin modasına uygun birbirinden şık tasarımlarıyla ön plana çıkan Paulmark; Ankara, Bursa, İstanbul, Konya, İzmir, Diyarbakır demeden Türkiye'nin dört bir yanındaki milyonlarca tüketicisine Trendyol'un online alışveriş ayrıcalıklarıyla ulaşıyor.

Trendyol, Paulmark mağazalarını ve şubelerini de tek tıkla parmaklarınızın ucuna taşıyor. Siz de hemen Paulmark elbise, mont, kaban, çanta, gömlek, pantolon, tişört, deri mont, tunik koleksiyonlarını inceleyerek modaya yön veren tasarımlara sahip onlarca ürüne sahip olabilirsiniz. Kullanıcılarına son derece geniş bir ürün yelpazesi sunan Paulmark'ta trençkot, sweatshirt, etek, hırka, yelek, bluz, jeans ve şişme mont çeşitlerini de pek çok renk ve model seçeneğiyle bulabilirsiniz. Paulmark'ın outlet ürünlerini de markanın Trendyol mağazası üzerinden kaçırılmayacak fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Paulmark Kadın Giyim Ürünleri ile Şıklığınızı Taçlandırın!

Paulmark Kadın Giyim Ürünleri ile Şıklığınızı Taçlandırın!

Her koleksiyonunu dikkatle ve özenle hazırlayan Paulmark kadın pantolon, abiye, tulum, kadın gömlek, şal, uzun etek, kadın yelek ve penye tişört gibi farklı ürün çeşitlerinin yer aldığı kadın giyim koleksiyonuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Ürünlerini Trendyol üzerinden satışa sunan Paulmark'ın deri ceket, yağmurluk, palto, şişme yelek ve bomber ceket modelleri ile soğuk havanın güçlü etkilerine karşı meydan okurken, Paulmark t-shirt, şort, halter yaka bluz, midi boy elbise ve gömlek elbise çeşitleriyle de baharın yoğun enerjisini tarzınıza yansıtarak dinamik bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Bütçe dostu fiyat politikasıyla kullanıcıya kolaylık sağlayan Paulmark fiyat seçenekleriyle de tüketicinin beğenisini kazanıyor. Özellikle Paulmark çanta fiyatları ve deri mont fiyatları, markanın "Herkes için kalite" anlayışını destekler nitelikte. Siz de markanın ürünlerine avantajlı fiyatlarla sahip olmak için Trendyol mağazasını takip ederek kullanıcıya özel sunulan Paulmark online indirimlerinden yararlanabilirsiniz. Dilerseniz Trendyol kullanıcılarının Paulmark yorumlarını inceleyerek ürünler hakkında fikir edinebilirsiniz.

Paulmark Erkek Giyim Ürünleri Trendyol'da!

Paulmark kadın giyim ürünlerinin yanı sıra, erkek giyim koleksiyonuyla da ön plana çıkan bir marka. Yıllar içerisinde ürün gamını ciddi oranda geliştiren Paulmark; takım elbise, erkek mont, erkek tişört, erkek gömlek, erkek pantolon, erkek hırka, erkek sweatshirt ve erkek yelek ürün gruplarını tek bir mağaza üzerinden inceleyerek pratik bir alışveriş deneyimi yaşamanıza imkan tanıyor. Siz de Paulmark gömlek modelleri arasından seçtiğiniz ürünü, Paulmark kanvas pantolon, kumaş pantolon ve keten pantolon modelleri ile tamamlayarak özgün bir stil yaratabilirsiniz. Paulmark iade, sipariş takip ve ödeme koşulları hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için Trendyol üzerinden Paulmark ile iletişime geçebilirsiniz.

Paulmark Ürünleri Trendyol'un Ayrıcalıklı Dünyasında!

Paulmark Ürünleri Trendyol'un Ayrıcalıklı Dünyasında!

Aksesuar ve ev giyimi kategorilerinde de ürünler tasarlayan Paulmark'ta ceket, pijama, terlik, cüzdan, spor ayakkabı, eşofman altı, dolgu topuk terlik, rugan ayakkabı ve süet ayakkabı gibi farklı ürün grupları da yer alıyor. Bununla birlikte Paulmark blazer ceket, biker tayt, tüvit ceket, notebook çantası, bot ve tayt takımı modelleriyle de fark yaratmayı başarıyor.

Paulmark, kız çocuk ve erkek çocuk kategorilerinde de birbirinden eğlenceli tasarımlara imza atıyor. Paulmark, tütü etek modelleri ile kız çocuklarının zarif ruhlarını yansıtmalarına yardımcı olurken polo yaka tişört seçenekleriyle de minik beyefendiler için şık bir stil sunuyor. Ayrıca Paulmark pijama takımları da çocuklara kusursuz bir konfor deneyimi ve huzurlu bir uyku vadediyor.

Ürünlerini yalnızca kaliteli materyallerden hazırlayarak çocuklarınıza gereken özeni gösteren Paulmark çocuk ayakkabı modelleri şık tasarımının yanı sıra yüksek konfor sağlamasıyla da beğeni topluyor. Siz de Trendyol'da Paulmark ayakkabı yorumlarını inceleyerek çocuğunuz için en uygun modele rahatlıkla karar verebilirsiniz.

Paulmark indirim ve kampanyalarıyla bütçe dostu bir alışveriş deneyimini kaçırmamak için Trendyol mağazasını takip ederek ürünleri inceleyebilirsiniz.