LS BOTANİK Hayvan Gübresi Büyükbaş Yanmış Elenmiş Ilaçlanmış 3,5 Litre

99 TL

Ürün Bilgileri

LS BOTANİK Hayvan Gübresi Büyükbaş Yanmış Elenmiş Ilaçlanmış 3,5 Litre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LS BOTANİK Satıcı Ünvanı: ADEM ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6750171911
    Bu ürün LS BOTANİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yanmış Elenmiş Doğal Hayvan Gübresi: Hayvan gübresi tamamen doğal olup herhangi bir katkı maddesi yoktur. Ahır gübresi meyve ağaçları ve diğer bitkilerin diplerine konulmalıdır. Tüm bitkilerin ve sebzelerin toprağına karıştırmak faydalıdır. Çim Ekiminde tohumların üzerini kapatmak için kullanılması tavsiye edilir. Hayvan gübresinin toprağın bitki besin değerini artırdığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Toprağın organik maddesini artırır. HAYVAN GÜBRESİNİN KULLANIM ALANLARI VE FAYDALARI: -Toprağa mineral verir, ph dengesini düzenler, hastalıklardan arındırır. -Toprağı havalandırır, bitkilerin daha gür çıkmasını ve büyümesini sağlar. Bitkilere vitamin verir. -Kültür, trüf, kestane, kuzu göbeği, söbelen gibi mantar çeşitlerinin yetiştiriciliğinde kullanılır. KULLANIM ŞEKLİ: FİDAN VE AĞAÇLARDA: Fidanın dibine bir kürek atmanız yeterlidir. Fazla atsanız da zararı olmaz. GÜL, ÇİÇEK VE SEBZELERDE: Toprağın üzerine atılması yeterlidir. Toprağın yüzeyine çapa yardımıyla karıştırılırsa daha iyi olur. TOHUMLARDA EKİM ÖNCESİ: Toprakla karıştırıldıktan sonra ekim yapılmalıdır. MANTAR YETİŞTİRİCİLİĞİNDE: Kompost maddesiyle ya da torfla karıştırılarak mantar ekimi yapılır ve üzeri toprakla kapatılır.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1 - 2 L
  • Ağırlık 1,5 - 3 kg
Geri Bildirim Ver