logitech MX Vertical Gelişmiş Ergonomik Dikey Mouse - Siyah

3.900 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.139 TL

Ürün Bilgileri

logitech MX Vertical Gelişmiş Ergonomik Dikey Mouse - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MediaMarkt Satıcı Ünvanı: MEDİA MARKT TURKEY TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613063688400256 Vergi Kimlik Numarası: 6130636884
    Bu ürün MediaMarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MX Vertical, bilim yönlendirmeli tasarım ile Logitech'in MX serisinin yüksek performansını birleştiren gelişmiş ergonomik bir mousedur. Doğal el sıkma konumu bilekteki basıncı ve ön koldaki gerilimi azaltır. Benzersiz 57° dikey açı, performanstan tek bir piksellik ödün vermeden ergonomik bir duruş için optimize edilmiştir. Mouse'un 4000 DPI'lik yüksek hassasiyetli sensörü, 4 kat daha az hareket gerektirir ve yorulmayı azaltır. İmleç hız tuşu ise DPI hızını ve hassasiyetini tek bir tuşa dokunarak anında ayarlamanıza izin verir. MX Vertical, tam şarj olduğunda dört aya kadar açık kalır – ve bir dakikalık hızlı şarjla üç saat çalışır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Logitech 910-005448 MX Vertical Advanced Ergonomik Kablosuz Mouse

Çoğu zamanını bilgisayar başında geçirenler için tasarlanan Logitech mouse kullanışlı bir formdadır. Logitech 910-005448 MX Vertical Advanced ergonomik kablosuz mouse 836090 işlevsel bir tasarımla üretilir. Her bir ayrıntısı müşteri memnuniyeti dikkate alınarak dizayn edilen bu kablosuz fare yüksek performanslı bir üründür. Güçlü bir donanıma sahip olan ürün, sağ el kullanımı için uygundur. USB giriş sistemi ile çalışan model yapısı itibarıyla farklı bir formda üretilir. Klasik fare modellerine karşın modern bir yapıda tasarlanan ürün, aynı zamanda sağlığınız için de ergonomiktir. Teknik özellikleri bakımdan yeterlilik sunan gelişmiş tasarımlı ürün, nominal değer bakımından 1000 DPI ila 1600 DPI arasında kullanılabilir. Kolaylık sunan bu ürünü tercih ederek çalışmalarınızda ya da oyunlarda performansınızı artırabilirsiniz.

  • Şarjlı kullanım
  • Dört ay şarj ömrü
  • Uzaktan kontrol sistemi

Vertical Advanced Ergonomik Kablosuz Mouse Özellikleri

Vertical Advanced Ergonomik Kablosuz Mouse Özellikleri

USB portuna sahip olan bu ürünü ister masaüstü isterseniz de dizüstü bilgisayarınızda rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Her bilgisayar ile kolayca uyum sağlayan fare, size her yönden kolaylık sunarken hızlı ve uyumlu çalışır. Serbest kullanım şekli bulunan bu ürünü USB-C kablosu ile şarj edebilir ve uzun süre kullanabilirsiniz. Uzun ömürlü bir ürün olan fare, tam dolumda 4 ay süre kullanım şansı sunar. Böylelikle pil ya da kablolu fareye gerek kalmadan ürünü rahatça kullanabilirsiniz. Çok yer kaplamayan Logitech 910-005448 MX Vertical Advanced ergonomik kablosuz mouse modelini istediğiniz zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. Uzun yıllar kullanabileceğiniz kablosuz fare, geliştirilmiş Logitech Options yazılımı ile uzaktan kontrol seçeneğine sahiptir. Müşteri deneyimlerini merak ederseniz, Logitech 910-005448 MX Vertical Advanced ergonomik kablosuz mouse yorumları kısmından detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Logitech 910-005448 MX Vertical Advanced Kullananlar

Logitech 910-005448 MX Vertical Advanced Kullananlar

Logitech’in gelişmiş yazılımıyla donatılan farenin tuşlarını kendinize göre özelleştirilebilir ve istediğiniz şekilde kişiselleştirebilirsiniz. Alışılmışın dışında dikey formda üretilen yapısı aynı zamanda sağlığınız için özenle tasarlanır. Logitech 910-005448 MX Vertical Advanced ergonomik kablosuz mouse kullananlar tarafından yapılan yorumlara ulaşabilir, size yardımcı olması için fikir edinebilirsiniz. Yüzeylerde hızlı kayma özelliği ile tasarlanan kablosuz model, ortada bulunan düğmesi ile size kolay bir kaydırma şansı sunar. Tamamen müşteri rahatlığı için tasarlanan ürün, işinizi kolay ve hızlı yapmanızı sağlar. Uzun ömrü ile yüksek performans gösteren ekonomik alternatiflerden biridir. Teknoloji harikası olan bu ürün tam kapasite dolu olduğu takdirde 4 ay gibi uzun süren şarj ömrü ile size kolaylık sağlar. Siz de kolay kullanım olanağı bulunan bu ürünü tercih ederek tüm işlerinizi rahat bir şekilde yapabilirsiniz.

Uygun Logitech 910-005448 MX Vertical Advanced Fiyatları

Uygun Logitech 910-005448 MX Vertical Advanced Fiyatları

Hızlı komut algılama sistemi ile dizayn edilen fare, her işi kolayca yapmanız için üretilir. Teknoloji harikası olan bu ürünün her bir ayrıntısı özenle dizayn edilir. Elinde sinir sıkışması ya da bu tarz başka sağlık sorunu olan müşteriler gönül rahatlığı ile modeli tercih edebilir. Optik kablosuz bir fare olan bu ürün, uzun süre kullanımlarda elinizi ve kolunuzu zorlamaz. Logitech markası tarafından gelişmiş teknoloji ile tasarlanan ürünün müşteri memnuniyeti ve puanları yüksektir. Kablo sorununu çözmek için yaratılan ürün, bilgisayar başında geçirdiğiniz uzun sürelerde size yardımcı olur ve kolaylık sağlar. İnsan anatomisine uygun tasarlanan formu sayesinde çeşitli sağlık sorunlarının önüne geçen Logitech 910-005448 MX Vertical Advanced ergonomik kablosuz mouse fiyatlarıyla da öne çıkar. Fiyatlar için Trendyol’dan faydalanabilir ve avantajlı kampanyalarla ürünü satın alabilirsiniz.