Liya Bella 3'lü Siyah Banyo Düzenleyici Sepet Seti - Çok Amaçlı Organizer

256,50 TL

Ürün Bilgileri

Liya Bella 3'lü Siyah Banyo Düzenleyici Sepet Seti - Çok Amaçlı Organizer

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Liya Bella Satıcı Ünvanı: TEZER GROUP HEDİYELİK EŞYA MOBİLYA ELEKTRİK VE ELEKTRONİK TİCARET SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631147334600001 Vergi Kimlik Numarası: 6311473346
    Bu ürün Liya Bella tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3’lü Organizer Sepet Takımı Pamuk ipinden yapılmış bu hasır sepet takımı evinize pratik bir depolama alanı çözümü sunuyor. %100 pamuk ipinden yapılmış bu organizer sepetler atölyelerimiz de el yapımı olaraküretilmektedir. Ev düzenleyici ürünler arasında oldukça rağbet gören bu hasır sepet takımı ile evinizin istediğiniz köşesini düzenleyebilirsiniz. 3’lü hasır sepet takımı ile estetik ve pratik bir organizasyon çözümü bulurken doğa dostu bir seçim de yapmış olursunuz. Üründe kullanılan malzemeler tamamen doğaldır ve doğa geri dönüştürülebilir. Estetik Bir Dokunuş: Bu ürün tasarım atölyelerimiz de tasarlanmış bir üründür. Ürün özenli el dokuma işçiliği ile üretilmektedir ve ürün tasarlanırken pratikliği kadar estetiği de göz önünde bulundurulmuştur. Beyaz renkte olan bu organizer seti eviniz hangi tarzda olursa olsun uyum sağlar ve evinize şık bir organizer çözümü sunar. Ev düzenleyici ürünler arasında olan bu3’lü hasır sepet takımı sadece pratik bir organizasyon çözümü sunar. Fonksiyonel Kullanım: 3’lü hasır sepet takımı size fonksiyonel bir şekilde depolama alanı sunmaktadır. 3 farklı boyutu ile farklı ebatlardaki eşyalarınızı bu sepetlere koyabilir, set halinde ya da evinizin farklı köşelerinde bu sepetleri teker teker kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra pamuk ipinin dayanıklı yapısı ile evinizin iç ya da dış kısımlarını da bu organizer setini uzun süre rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ev Düzenleyici Ürünler Arasında En Doğalı: Hasır sepet takımı tamamen pamuk ipinden yapılmıştır ve ürün doğa dostudur. Bu pamuk ipinide kendimiz üretim atölyemizde üretmekteyiz. Pamuk bitkisinin liflerinden üretilmiş olan pamuk ipi doğaya geri dönüştürülebilir. Doğal olduğu kadar temizliği de oldukça pratiktir. Hasır sepet takımı temizliği rahatça yapılmaktadır. Makinada yıkanması şeklini kaybetmemesi için önerilen bir yöntem değildir. Nemli bir bez ile bu organizer seti kolaylıkla temizlenebilir.
  • 3’lü hasır sepet takımının ölçüleri ise şu şekildedir:
  • 1. sepet : Çap: 20 cm,Yükseklik: 8 cm
  • 2. sepet : Çap: 18 cm,Yükseklik: 7 cm
  • 3. sepet : Çap: 16 cm,Y ükseklik: 6 cm’dir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Hasır
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver