Liavera Hatay Usulü Sürk Çökelek Peyniri 5 Adet

195 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Liavera Hatay Usulü Sürk Çökelek Peyniri 5 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HataydanAL Satıcı Ünvanı: ONUR DOLĞUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3100298786
    Bu ürün HataydanAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Sürk Küflü Çökelek Hatay Usulü Yöresel Peynir Çeşidi.5 adet
  • Tek Tek vakumlu ambalajında.Son kullanma tarihi 6 ay.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
Geri Bildirim Ver

Liavera Hatay Usulü Sürk Çökelek Peyniri 5 Adet

Kahvaltıların vazgeçilmezi, hamur işlerinin favorisi olan peynir, pek çok yöreye ait çeşitliliğe sahiptir. Bu çeşitler arasından Hatay yöresine özgü, geleneksel yöntemler ile üretilen Liavera Hatay usulü sürk çökelek peyniri 5 adet seçeneği öne çıkar. Ürün, 5 adet olarak müşterilere ulaştırılır. İdeal miktarı sonucunda çok sayıda kişinin sıklıkla tercih ettiği seçeneklerden bir tanesidir. Kendine özgü yöresel tadı ürünün çeşitleri arasında fark yaratmasına olanak tanır. Aynı zamanda insan vücudu için gerekli çeşitli protein ve kalsiyumu bünyesinde bulundurur. Böylelikle çocukların gelişimine olumlu yönde katkı sağlar. Bu özelliği ile beraber vücudun sağlıklı ve dinç bir yapı kazanmasına olanak tanır. Müşteri memnuniyetini kazanır. Siz de Hatay yöresine özgü, geleneksel yöntemler ile üretilen organik ürünü inceleyebilirsiniz.

  • 5 adet içerik
  • Yüksek protein ve kalsiyum
  • Geleneksel üretim

Sağlıklı Liavera Hatay Usulü Çökelek Peyniri

Sağlıklı Liavera Hatay Usulü Çökelek Peyniri

Liavera çökelek peyniri oldukça sağlıklı bir yapıda bulunur. Bu özelliği sonucunda vücudun ihtiyaç duyduğu çeşitli vitamin ve minerali karşılar. Aynı zamanda içerisinde kalsiyum, K vitamini gibi pek çok organik madde bulunur. Böylelikle kemik ve kas sağlığının korunmasına yardımcı olurken çocukların gelişimlerinde oldukça büyük katkı payına sahiptir. Bağırsaklardan kaynaklanan hazımsızlık problemlerine çözüm getirir. Hatay usulü sürk çökelek peyniri bünyesinde yüksek oranda protein bulunur. Bu özelliği sonucunda sağlıklı beslenmek isteyen, vücudundaki kas oranını artırmayı amaçlayan kişilerin favorileri arasında bulunur. Ürün, beş adet sürk çökelek peynirinin bir araya getirilmesi sonucunda oluşur. Bu sayede müşteri ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olur. Sürk çökelek peyniri içerisinde insan vücuduna olumsuz etkide bulunan herhangi bir madde yer almaz. Siz de kas ve kemik sağlığının korunmasını sağlayan, protein deposu ürünü tercih edebilirsiniz.

Lezzetli Tadıyla Öne Çıkan Hatay Usulü Sürk Peyniri Yorumları

Lezzetli Tadıyla Öne Çıkan Hatay Usulü Sürk Peyniri Yorumları

Sürk çökelek peyniri; Hatay yöresine özgü olan geleneksel yöntemler ile üretilir. Kendine özgü eşsiz bir lezzete sahiptir. Bu özelliği sonucunda çocuklardan gençlere, yetişkinlerden yaşlılara kadar pek çok kişinin büyük beğeni ile tükettiği gıdalardan bir tanesidir. Ürün; taze çökelek, karabiber, zeytinyağı, fesleğen yaprağı, karanfil, pul biber, zahter, kimyon, yenibahar, tarçın, muskat, acı biber salçası ve sarımsak gibi malzemelerin bir araya getirilmesi sonucunda üretilir. Farklı tat ve özellikteki gıdaların birlikteliği sonucunda üretilen sürk çökelek peyniri tarifsiz bir tada sahiptir. Tat açısından sunduğu başarı ürünün geniş kullanım alanına sahip olmasına kaynaklık eder. Kahvaltılıklardan vazgeçilmezleri arasında bulunurken çeşitli hamur işlerinin lezzet kazanmasına kaynaklık eder. Liavera Hatay usulü sürk çökelek peyniri 5 adet yorumları olumlu yöndedir. Siz de geniş kitleye hitap eden, eşsiz lezzete sahip ürünü temin edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Fiyatlarla Liavera Hatay Usulü Çökelek Peyniri

Bütçe Dostu Fiyatlarla Liavera Hatay Usulü Çökelek Peyniri

Kendine özgü tadı ile yöresel lezzetler arasında bulunan sürk çökelek peyniri zengin kullanım alanına sahiptir. Kahvaltılıklardan ara öğünlere, akşam yemeklerinden atıştırmalıklara kadar pek çok zaman zarfında sıklıkla tüketilir. Aynı zamanda çok sayıda yemeğin lezzet kazanmasına da kaynaklık eder. Ekşili aroması sayesinde makarnalarda sos olarak kullanılmasının yanı sıra poğaça, börek gibi hamur işlerinin eşsiz bir tada ulaşmasına kaynaklık eder. Diyet yapan ya da sağlıklı beslenen kişiler de sürk çökelek peynirini sıklıkla tüketir. Çeşitli salata ve kahvaltıların enfes bir lezzete kavuşması için ürünü oldukça fazla tercih eder. Liavera Hatay usulü sürk çökelek peyniri 5 adet fiyatı ürün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Siz de poğaça, börek gibi hamur işlerinin vazgeçilmezi, salata ve makarnalar eşsiz bir tat veren ürünü Trendyol aracılığı ile satın alabilirsiniz.