LENOVO K5 Note Batarya Pil

334 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

LENOVO K5 Note Batarya Pil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TELEFONPARÇALARI Satıcı Ünvanı: İSMAİL AKIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0260517236
    Bu ürün TELEFONPARÇALARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pili telefonunuza takınız ve %5-10 seviyesine kadar kullanınız. Bu seviyeye geldikten sonra %100 şarj ediniz. Şarj esnasında telefonunuzu kullanmamaya özen gösteriniz. Daha sonraki şarjlarda, şarj seviyesi %5-10 olmadan şarj etmeyiniz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

LENOVO K5 Note Batarya Pil

Akıllı telefonların zamanla bataryası tüketir ve kullanılamaz hale gelir. Böyle bir durumda pil değişikliği yapmanız gerekir. Eski pillerin gücü kısa sürede tükenir ve cihaz performansını azaltır. Akıllı telefonlarınızın bataryasını gerektiği zamanda değiştirirseniz cihazınızda herhangi bir yavaşlama veya performans düşüklüğü görmezsiniz. Lenovo K5 note batarya Lithium lon pil teknolojisiyle uzun süre kullanım sağlar. Yenilenen Lenovo K5 note batarya sayesinde cihazınızın uzun süre şarja takılı kalmasına gerek kalmaz. Batarya kısa sürede dolar ve uzun süre kullanılır. Fişe taktıktan sonra kısa sürede tam şarj kapasitesine ulaşırsınız. Lenovo K5 note bataryayı taktıktan sonra cihazınız yeni gibi olur. Lenovo K5 note batarya, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir.

  • 3500 mAh pil kapasitesi.
  • Uzun süreli kullanım.
  • EEE ve RoHS sertifikalarına sahip.

Lenovo K5 Note Batarya Pilin Özellikleri Nelerdir?

Lenovo K5 Note Batarya Pilin Özellikleri Nelerdir?

Lenovo K9 batarya pili 3500 mAh kapasiteye sahiptir. Lenovo K9 batarya, kullanıcılar tarafından son derece önemli olan EEE ve RoHS belgelerine sahiptir. İnsan sağlığına zarar veren hiçbir malzeme Lenovo marka cihaz bataryasında yer almaz. Aynı zamanda batarya, RoHs direktiflerine uyarak Avrupa Konseyi tarafından kabul edilen 2002-95-EC numaralı zararlı maddelerin herhangi birini barındırmaz. Lenovo K5 note, K5 plus ve K5 telefonlarla uyumlu olan bu ürün kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Cihazınızla birebir uyumlu olan bu bataryayı ilk kullandığınız zaman 6 ile 8 saat aralığında şarja takın. Bu pilin ömrünü uzatır ve tamamının dolmasını sağlar. Her ihtimale karşı cihazınızı prize takılı olarak kullanmamaya özen gösterin. Bu durum bataryanın sağlığını riske atar. Batarya kolaylıkla takılıp çıkarılabilen bir formdadır. Bu sayede kullanırken herhangi bir zorluk yaşamazsınız.

Lenovo K5 Note Batarya Pil Ne İşe Yarar?

Lenovo K5 note batarya cihazınızın eski formuna gelmesini sağlar. Cihaz ısınmaları, kapanmaları, kısa sürede tükenen piller gibi problemler yeni bataryayla çözülür. Lenovo K5 note batarya pili uygun koşullarda kullanıldığı zaman uzun yıllar süren bir pil ömrüne sahiptir. Ürünü cihazınıza taktıktan sonra tam kapasite dolmasını bekleyin daha sonra kullanmaya başlayabilirsiniz. Lenovo K5 note batarya, Lithium Ion pil teknolojisi ile geliştirilmiş ürün uzun pil ömrü sunar. Kısa sürede tam şarja ulaşır ve sizi yarı yolda bırakmaz. Telefonunuzun bataryası eski ise yeni bir telefon almanız gerekmez. Bunun yerine daha az maliyetle yeni bir batarya alabilirsiniz. Bataryayı sipariş ettikten sonra tek yapmanız gereken eskisi ile yenisinin yerinin değiştirmek olur. Sonrasında prize takın ve tam performans gösterecek ürünü deneyimleyin.

Lenovo K5 Note Batarya Pil Kaliteli midir?

Lenovo K5 note batarya garanti belgesiyle gönderilir. K5, K5 plus ve lite uyumlu olan bu ürün orijinaldir. Son derece kaliteli malzemelerden üretilen bu batarya size cihazınızı kullanım esnasında kolaylık sağlar. Ayrıca ürün 2019 üretimdir. Lenovo K5 note batarya yorumları, sizi ürün kalitesi hakkında yönlendirebilecek kullanıcı görüşlerine sahiptir. Bu, Lenovo K5 note batarya pili hakkında daha fazla fikir sahibi olmanızı sağlar. Lenovo K5 note bataryayı taktıktan sonra gözle görülür bir farklılığa şahit olursunuz. Cihazınız daha uzun süreli ve kesintisiz kullanım gücü gösterir. Ayrıca yeni bataryayı taktıktan sonra, artık cihazınız ısınmaz. Siz de yeni telefon almanın maliyetli olduğunu düşünüyorsanız bunun yerine batarya yenileyerek Lenovo K5 cihazınızı eski performansına döndürmeniz mümkündür. Orijinal kalite Lenovo K5 note uyumlu bataryaya sahip olmak için Trendyol ’u ziyaret edebilir ve sipariş oluşturabilirsiniz.