LENOVO K5 A6020A41 Batarya Pil A++ Lityum İyon Pil

289 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
310,50 TL

Ürün Bilgileri

LENOVO K5 A6020A41 Batarya Pil A++ Lityum İyon Pil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TELEFONPARÇALARI Satıcı Ünvanı: İSMAİL AKIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0260517236
    Bu ürün TELEFONPARÇALARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uyumlu Model:Lenovo K5 A6020A41 |Batarya mAh Değeri:-

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver

LENOVO K5 A6020A41 Batarya Pil A++ Lityum İyon Pil

Yaygın sıvı elektrolit yerine polimer elektrolit kullanan tekrar şarj edebileceğiniz lityum iyon pildir. Lipo hücreleri tablet ve bilgisayarlarda pek çok telefon cihazında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. İletkenliği yüksek olup yarı iletken polimerler oluşturur. Yeniden doldurulabilir bir pildir. Elektronik araçlar için özel olarak dizayn edilmiştir. Lenovo K5 a6020a41 lityum iyon pil performans kalitesi yüksek olan pil çeşitlerindendir.

 
  • Enerji tasarrufu
  • Performans kalitesi
  • Teknolojik yapı

Lenova K5 Batarya Pil A++ Lityum İyon Pil Özellikleri

Lenova K5 Batarya Pil A++ Lityum İyon Pil Özellikleri

Lenovo a6020a41 batarya özellikleri cihazın tasarruflu, rahat ve yüksek performans kalitesiyle ön plana çıkar. Gelişmiş lityum pilin tasarım kalitesi yüksek olup lityum polimer pil ve lityum titanat pil hücrelerinden oluşur. Yoğun tempoya zorlanan cihazınızın performans gücünü arttırabilir. Yüksek kapasitesiyle dikkat çeken pil sayesinde gün boyu cihazınızı saatlerce kullanabilirsiniz. Çalışmak ve verdiğiniz komutları yerine getirmek için ideal olan ürün cihazınızın ihtiyaç duyduğu enerji desteğini sağlar. Orijinal ve dayanıklı özellikleriyle ön plana çıkan ürün, uzun ömürlü kullanım imkânı sunar. Günlük ihtiyaç ve profesyonel işlere kadar kullanılabilen yüksek kapasitesiyle müşterilerinden beğeni toplayan ürün ile şarj tutmama ve çok kısa sürede boşaltma gibi problemler yaşamazsınız. Günümüzde yaygın olarak kullanılmakta olan pillerin hafıza etkisi yoktur. Kullanılmadıkları zaman enerji kayıplarını yavaşlattığı için tasarruflu kullanım deneyimi yaşatır. Lenovo K5 a6020a41 batarya uygunsuz kullanılmaları halinde tehlikeli oldukları görülmüştür. Gerekli önlemler alınmadığı takdirde diğer faktörlere göre ömürleri kısadır.

 

Lenova K5 Batarya Pil A++ Lityum İyon Pil Kullanımı

Lenova K5 Batarya Pil A++ Lityum İyon Pil Özellikleri

Lenovo K5 a6020a41 batarya pil A++ yorumları cihazın enerji gücü, ergonomik kullanımı ve teknolojik tasarım özelliklerini ön plana çıkarır. Yanınıza alarak bütün işlerinizde kullanabileceğiniz hemen her işlemi sorunsuz ve hızlı şekilde gerçekleştirmenize yardım eden özel tasarım ürün yoğun tempoya ayak uydurmanızı sağlar. Telefonun ihtiyaç duyduğu enerji için olmazsa olmaz cihazlardandır. Yazı, çizim, oyun ve diğer işlemlerinizi uzun süre yüksek performans kalitesiyle gerçekleştirmenize yardım eder. Cihazınızın orijinal tasarımına uygun özel olarak üretilmiş olup enerji sarfiyatı yapmadığı için tasarruflu kullanım deneyimi yaşatır. Cihazınızın kullanım süresini uzatmak ve performansını arttırmak için idealdir. Profesyonel birinden yardım almanız gerekmeden rahatlıkla kullanabileceğiniz ürün birkaç metre uçlu ekipmanla zahmetsiz şekilde değiştirilebilir. Cihazınızın boy ve genişliğine uygun üretilmiştir. Güç giriş ve çıkışları sayesinde rahatlıkla bağlanan iş yaşamında ve her yerde kullanımı ideal olan teknolojik bir üründür. İdeal ve hafif yapı özellikleriyle kolaylıkla taşınabilir. Ağırlık ve büyüklükleri farklı olup yüksek enerji desteği sağlar.

 

Lenova K5 Batarya Pil A++ Lityum İyon Pil Fiyatı

Lenova K5 Batarya Pil A++ Lityum İyon Pil Fiyatı

Lenovo K5 a6020a41 batarya pil A++ fiyat bütçenize hitap edebilir. Marka ve kalitesine göre fiyatları değişkenlik gösterebilir. Hayatınızın her alanında kolaylıkla tercih edebileceğiniz özgür çalışma alanı sunan bu ürün ilk günkü performans kalitesiyle kullanılabilir. Hayatı kolaylaştıran ve keyifli hale getiren yüksek pil gücü desteği sağlayan cihaz uzun ömürlü kullanılır. Tek şarj ile uzun süre rahatlıkla kullanabileceğiniz cihazla şarj olmama ve kısa sürede bitme problemi yaşamazsınız. Herhangi problem yaşamadan uzun ömürlü kullanabileceğiniz teknolojik tasarım üründür. Akıllı telefonunuzu değiştirmeye ihtiyaç duymadan maksimum verimle kullanabilirsiniz. Farklı nedenlerden dolayı görevini yerine getiremeyen ürünü bu pille değiştirerek cihazınızın performans verimini artırabilirsiniz. Günlerce tekrar şarj etme derdinden kurtulmanızı sağlayan görsel ve teknik olarak ihtiyaç ve beklentilerinize cevap verebilen bu ürünü Trendyol’dan araştırarak rahatlıkla satın alabilirsiniz.