Leganest Bıldırcın Kafesi 35cmx96 Cmx42cm ,civciv , Kuş, Hamster, Cüce Tavşan Yp30_cky1k1

4.500 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.500 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Leganest Bıldırcın Kafesi 35cmx96 Cmx42cm ,civciv , Kuş, Hamster, Cüce Tavşan Yp30_cky1k1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEGNEST Satıcı Ünvanı: LEGONEST ENDÜSTRİYEL TASARIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608131034200001 Vergi Kimlik Numarası: 6081310342
    Bu ürün LEGNEST tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Amerika ve Avrupa için üretilen LEGONESTürünlerinden Leganest i siz hayvan severlerin beğenisine sunuyoruz. İşlev selliğiile dünyada bir ilk ve uluslararası patentlidir. Şık bir görünüme sahiptir. Tüm fotoğraflarımız rötuşsuzdur. En:35cm, Boy:126 cm, Yükseklik: 42 cm, çatısız (32cm) Diğer modeller için mağazamıza giriş yapınız Salma çıkış kapısı vardır. Modül sayısı altlı üstlü ya da yan yana arttırılabilir. Evcilin bastığı tünek ve kapı çıkarılıp yıkanabilir. Kafes, suluk ve yemlikler gıda ambalajındakullanılan plastikten üretilmiştir. Kanserojen malzeme yoktur. Feder araları 2 cm dir. ÜCRETSİZ AKSESUARLAR VE HEDİYE OPSİYONLAR 1 ad. Çatılı bölümü başka evciller de kullanmak yada folluk vb için hafif çukurlaştırılmış dolu altlık 1 ad modüle uyumlu içten ve dıştan asmalı silo 1lt suluk 1 ad modüle uyumlu içten ve dıştan asmalı silo 1lt yemlik 2 ad içten ve dıştan asmalı açık yemlik Yedek 2+2 klips ve 2 ad menteşe, 1 ad silo yemlik farklı kesimi için yedek federli pls. 1 ad silo veya dıştan asmalı açık yemlik farklı kesimi için yedek kapı 1 ad yedek temizlik tavası Legonest üretim şartnamesi geçerlidir. Yedek parça sorunu yoktur. Sağlamdır düşme ile kırılmaz. Tabana yayılmış 250kg yüke dayanıklıdır. Yandan ve üstten asmaya izin verir . ** Kapı çerçevesi ile sökülüp üstten kapılı olabilir Katlayıp kaldırılabilir. Çatılı modül montajlı, bahçeler yarı montajlı gönderilir. Yap-boz şeması ayrıca mail adresinize iletilir.
Geri Bildirim Ver