Lava Döküm Dikdörtgen Izgara Tost Makinası Döküm Demir Yekpare Saplı Ölçü 18x26cm.

1.039 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.048 TL
700 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.230 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.230 TL
8.2
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.249 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Lava Döküm Dikdörtgen Izgara Tost Makinası Döküm Demir Yekpare Saplı Ölçü 18x26cm.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: world_decorr Satıcı Ünvanı: MUHAMMET ŞEMSİ DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4614703500000001 Vergi Kimlik Numarası: 2770630147
    Bu ürün world_decorr tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hızlı bir atıştırmalık tosttan, dolu bir semavere ve sıcacık bir kaşarlı simit eşliğinde kahvaltıya, LAVA Döküm Tost Makinesi, nostaljik dizaynı ile yüzünüzde bir tebessüm oluşturacak. Aynı zamanda, döküm plaklarını ayırarak ızgara amaçlı da kullanabilirsiniz. LAVA ile pişirme ocakta başlar fırında biter. Uzun sure sıcağı sıcak, soğuğu soğuk tutma özelliği sayesinde sofrada ailenizle ve arkadaşlarınızla buluşur. Isı kaybının hızlı yaşanabileceği açık hava alanlarında da dostunuzdur. LAVA’nızı açık ateş dahil, mikrodalga dışında her pişirme metodunda kullanabilirsiniz. Yüksek emaye kalitesi ve dayanıklılığı sayesinde LAVA’nız uzun yıllar vazgeçilmeziniz olacak. Emaye teknolojisi sayesinde LAVA’nızı gönül rahatlığıyla bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz
  • ancak deterjanlardaki kimyasallardan arındırmak amacıyla ek durulama yapmayı unutmayınız. LAVA ile pişen yemeklerin lezzeti, LAVA’nın ağırlığında gizli. Yenilikçi teknolojisi ve tasarımı ile LAVA Döküm Tost Makinesi ısıyı tutar ve de eşit bir şekilde dağıtılır. Enerji tasarrufuna teşvik eden LAVA’nız, hem çevrenin hem de cebinizin dostudur. LAVA Döküm Izgarası, mühürleme yöntemi ile sizi ağız sulandıran yemeklerle buluştururken, istenmeyen su salınımını önleyerek besin değerlerinin kaybolmasını engeller. %100 geri dönüştürülebilir ve kanserojen içermeyen LAVA’nız, sağlıklı yaşam ve sürdürülebilir bir çevre için mutfağınızda atabileceğiniz bir adımdır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Döküm
  • Renk Siyah
  • Parça Sayısı 2
  • Özellik Diğer
Geri Bildirim Ver

Lava Döküm Eliptik El Tost Makinesi FMA05066

Birçok çocuk ve yetişkinin severek yediği aperatif yiyeceklerden biri tosttur. Lezzetine doyum olmayan tost yapabilmenin püf noktalarından biri ise tost makinesinin kalitesidir. Ürün, tasarımında kullanılan malzeme içeriği ne kadar kaliteli olursa, tostun pişme ayarı da o kadar dengeli olur. Üretim aşamasında 1 kat emaye kaplama ve onun üzerine fırınlama işlemine tabi tutulan Lava Döküm FMA05066 Eliptik el tost makinesinde kaliteli malzemeler ürüne iyice işlenir. Tost makinesinin ocakta kullanılır olması, tost yapım esnasında gereksiz elektrik harcamasının önüne geçer. Tüm ocak tipleriyle uyumlu olan makine, bütün mutfak tarzlarında rahatlıkla kullanılabilir. Ocak üzerinde pişen tost, oldukça lezzetli bir hal alır. Pişme oranını isteğinize göre ayarlayarak tüketebilirsiniz.

  • Emaye kaplama üzerine fırınlama işlemi
  • Çift taraflı tava
  • Tüm ocak tiplerine uygun ürün

Lava Döküm Eliptik El Tost Makinesi FMA05066 Özellikleri

Lava Döküm Eliptik El Tost Makinesi FMA05066 Özellikleri

Tost makinesi, aynı anda 1 ya da 2 adet ürün pişirebilir. Bu sayı ekmek boyutuna göre değişebilir. Modelin pişirme tabanı 18 x 26 cm olarak tasarlanır. Optimum ölçülere sahip olan pişirme tabanı, 1 porsiyonluk yiyecek için uygundur. Tasarım aşamasında özellikle dikkat edilen malzeme ve boyut özellikleri sayesinde hazırladığınız yiyeceği eşit derecede ve homojen şekilde pişirerek servis edebilirsiniz. İnce ve kalın boyutlara sahip tostlar için kullanılabilir bir makinedir. Isıyı eşit derecede yayan döküm makine sayesinde tostun içi çiğ kalmaz. Lava tost makinesinin genişliği 26.2, uzunluğu 41.7, yüksekliği 3.1 cm olarak tasarlanır. El tost makinesi sapının uzunluğu, ocaktan yeteri kadar uzak mesafede kullanılabilen bir ölçüye sahiptir. Ortalama ebatlara sahip olan tost makinesi herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir.

Lava Döküm FMA05066 Eliptik El Tost Makinesi Yorumları

Lava Döküm FMA05066 Eliptik El Tost Makinesi Yorumları

Döküm tava ve tost makinesi kullanılırken ağırlık derecesi oldukça önemlidir. 3 kg ağırlığa sahip olan bu cihaz, kullanım esnasında fazla bilek gücü gerektirmeden çevrilebilir. Döküm malzemelerinin ortak özelliği olan ağırlık, malzeme kalitesinden kaynaklı bir durumdur. Makinenin taban kalınlığı 3.5, kenar kalınlığı 3 mm’dir. Ergonomik düzeyde tasarlanan ebatlar, tostun içi yumuşak ve dışı çıtır kalabilmesi için özenle üretilir. Paket içeriğinde parça sayısı 1 adettir. Tekli tava olan Lava, çift taraflı kullanılabilme özelliği ile müşterilerin beğenisini toplar. Lava Döküm FMA05066 Eliptik el tost makinesi yorumlarında modelin çok kullanışlı bir ürün olduğundan ve tost yapmanın yanı sıra sebze ve et pişirmeye uygun olduğundan bahsedilir. Bu sayede tek bir ürünü hem tost hem de ana yemek yapımında kullanabilirsiniz.

Lava Döküm FMA05066 Eliptik El Tost Makinesi Fiyatı

Lava Döküm FMA05066 Eliptik El Tost Makinesi Fiyatı

Lava Döküm FMA05066 Eliptik el tost makinesi fiyatı ürünün malzeme kalitesi ve tasarım süreci göz önüne alınarak belirlenir. Uzun bir yapım aşamasından geçen Eliptik tost makinesi, her işlem iyice sindirilerek üretilir. Bu sayede kullanılan malzeme, makineye iyice nüfuz eder. Yemeklerin lezzetini büyük ölçüde etkileyen malzeme kalitesi, bu ürün için kaliteli sınıfına girer. Siyah renkli olan makine, şık görünümü sayesinde farklı tarzdaki mutfaklara uyum sağlar. Ürünün sevilen özelliklerinden biri de işlevselliğidir. Lava Eliptik ile aynı zamanda ekmek de kızartabilirsiniz. Kahvaltı sofralarında size eşlik eden ürün sayesinde kahvaltıdan aldığınız memnuniyet yüksek olur. Mutfak için oldukça gerekli olan bu ürünü Trendyol üzerinden inceleyebilir, yorumlara göz atabilir ve sizin için uygun olduğunu düşünürseniz hızlı bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. İstediğiniz cihaza kısa sürede sahip olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.