Kuara Ceramics The Sun and the Moon - Unisex El Yapımı Ayarlanabilir Kolye

325 TL
Beden:
M

Ürün Bilgileri

Kuara Ceramics The Sun and the Moon - Unisex El Yapımı Ayarlanabilir Kolye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kuara Ceramics Satıcı Ünvanı: NURKUT AKSU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0380378508
    Bu ürün Kuara Ceramics tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Güneş veAy Kolye, 1 040 ° C sıcaklığa ulaşanfırında pişirilen seramik çamurundan el işçiliğiyle yapılmıştır. İlk pişirimden sonra kolye kurşunsuz, gıdaya uygunsırla kaplanır ve Sırlı Pişirme işlemi için ikinci kez pişirilir. İkincipişirimden sonra Kolye olgunlaşarak son halini alır. Kolye, ayarlanabilir birdüğüm oluşturacak şekilde kahverengi, dayanıklı bir Kore İpi kullanılarakbağlanır. Birçokkültür ve din, Güneş ve Ay'ı yeniden doğuşun, hayallerin ve yaratıcılığınsembolü olarak sembolize eder. Güneş ölümsüzlüğü, kalıcılığı ve eril enerjiyitemsil ederken, Ay tekrarı, kadınlığı ve yeniden doğuşu temsil eder. Yin veYang sembolüne paralel olarak Güneş ve Ay, ışık ve karanlık arasındaki dengeyive uyumu temsil eder. Bu sembol bir çok kültür için çok değerlidir ve manevi bir sembol olarak kabuledilir . Kolye çapı 2.5 cm Kordonungenişliği 2 mm'dir Kolye ipi yaklaşık 40 cm -80 cm arasında ayarlanabilir uzunluktadır Lütfen buürünün tamamen el işi olduğunu ve aldığınız kolyenin renk tonunun sır efektinedeniyle fotoğraftaki renk tonundan biraz farklı olabileceğini unutmayın. Yüksekten düştüğünde seramik olduğu için kırılabilir.Ürünü özenle saklamanızı öneririz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Seramik
  • Taş Cinsi Yok
  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver