Klar Organik Çamaşır Makina Yıkama Tozu ( Beyaz + Renkli) 1.100 Kg.

689,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Klar Organik Çamaşır Makina Yıkama Tozu ( Beyaz + Renkli) 1.100 Kg.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Annenin Dükkanı Satıcı Ünvanı: EMİNE MİNE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2050722109800017 Vergi Kimlik Numarası: 6210127729
    Bu ürün Annenin Dükkanı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Klar Organik Çamaşır Yıkama Tozu (Waschnuss) 1,1kg, Ecocert Organik Sertifikalı, FSC-The Forest Stewardship Council (Orman Yönetim Konseyi) Green Brands daab Alman Alerji ve Derneği onaylı, Vegan, hayvansal hammade içermeyen çamaşır yıkama tozu. Organik Klar Çamaşır Makina Yıkama Tozu ( Beyaz + Renkli), doğal sabun fıstığı ekstresi içeren tam deterjan çevreye karşı çok duyarlıdır. ECOCERT sertifikalı Organik bitkilerden elde edilen deterjan hammaddeleri koku maddeleri, enzimler, görsel ağartıcılar içermez. Klar Waschnuss ekonomik ve ekolojiktir. Etkili kullanım: Ön yıkamasız yıkayınız. Renkli ve Beyaz çamaşırlar ve yüksek sıcaklıkta yıkamalar için doğal pirinç nişastası çamaşırlarınıza hoş bir dokunuş hissi verir. Yıkama verimi: KLAR Organik Yıkama Tozu, 4,5 kg. kapasiteye sahip standart devirli çamaşır makinelerindeki kuru çamaşır yıkama miktarı için yeterlidir. Beyaz çamaşırlarda ORGANİK ÇAMAŞIR SUYU TOZU kullanabilirsiniz. 1 kaşık (25 ml.) İçindekiler: Zeolit, Sodyum karbonat, Sodyum bikarbonat, Sodyum karbonat peroksit, Sodyum silikat, Sodyum palmat ve Sodyum kokoat, Saponinler, Sitrik asit, Sodyum C12-18 alkil sülfat, Sodyum poliaspartat, TAED, Lauril poliglukoz, Pirinç nişastası, Yağ alkolü sülfat C12-14, Sodyum tuzu. Güvenlik uyarısı: Gözlere ve mukozaya temas ettirmeyiniz. Kullanım sonrasında ellerinizi yıkayınız. Sabun ağacı sapindus, Asya, Amerika ve Pasifik adalarının tropikal bölgelerinde yetişen, dallarının ucunda salkım veya koçan halinde toplanmış, yeşilimsi beyaz çiçekler açan, parçalı yapraklı bir ağaç cinsidir. Bu bitkilerin dokularında su ile ovulduğunda köpüren saponin bulunduğu için bunlara sabun ağacı denir. Waschnuss sabun ağacının derimsi bir kılıfla kaplı etli meyveleri yaklaşık yüzde 35-38 oranında saponin içerdiğinden suyla birleştiğinde bir sabun gibi köpürür. Bu meyve yüzyıllardır temizlik işlerinde kullanılır. Waschnuss Büyük ölçüde Hindistan ve Nepal kökenli olan Waschnuss ağacı 15 metreye kadar uzayabiliyor. Meyvesine "Sapindus Mukarossi" veya sadece "Waschnuss" deniliyor. Altın sarısı, fındık şekilli yemişler Eylül ve Ekim aylarındaki hasattan sonra kurutuluyor. Böylece renkleri kahverengiye dönüyor. Ardından fındıklar kırılıyor, çekirdekleri alınıyor ve kabukları öğütülüyor. Asya' da Washnuss kabukları yoğun temizleyici güçleri nedeniyle yüzyıllardır doğal bir yıkama maddesi ve deterjan olarak kullanılıyor. Waschnuss ağaçlarının yaygınlaştırılması, olumlu yöndeki ekolojik katkılarından dolayısıyla Hindistan hükümetince destekleniyor. Oda sıcaklığında (15-23°C) ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz. Isı, ışık ve nemden koruyunuz. Çocukların ulaşamayacağı yerde tutunuz. 1,1 kg. (1100 gr.) - 20 yıkama

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Form Toz
  • Yıkama Sayısı 15 - 30
Geri Bildirim Ver