kitchen sense Cam Kurabiye Kavanozu

390 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

kitchen sense Cam Kurabiye Kavanozu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ELAHOMEKİTCHEN Satıcı Ünvanı: DİNÇER YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9680503106
    Bu ürün ELAHOMEKİTCHEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Büyük boy cam kurabiye şekerleme kavanozu derinlik 20cm çap 15 cm büyük kapasitesi ile atıştırmalık, şeker, çikolata, çay, kahve ve dilediğiniz birçok gıdayı kolayca saklayabilir, Zarif sade ve şık duruşuyla mutfağınıza kazandırdığı hoş görüntünün keyfini çıkarabilirsiniz. Saklama çözümlerine yaratıcı dokunuşlar
Geri Bildirim Ver

Kitchen Sense Cam Kurabiye Kavanozu Cercicamkavanoz

Genellikle camdan yapılan ve içine birbirinden farklı kuru gıda saklayabileceğiniz kavanozlar günlük hayatta sıkça kullanılan ürünlerdir. Kuru bakliyat, reçel ve turşu gibi birçok gıdayı depolamınıza yardımcı olan cam kavanozların tasarımlarına göre farklı kullanımları vardır. Kitchen Sense cam kurabiye kavanozu geniş ölçekte olup kuru gıdaları saklamınızı kolaylaştırır. Fazla gıdaların mutfakta yer kaplamasına önler ve güvenli bir şekilde gıdaların korunmasını sağlar. Gıdaların tazeliğini koruması için kullanabileceğiniz Kitchen Sense kavanoz modeli mutfağınız için hoş bir tasarıma sahiptir. İçerisinde çeşitli besinler bulunurken dışarısı ile teması keser ve içinin hava almasını önlenir. Böylece içerisinde bulunan gıdaların uzun süre tazeliğini korumasına yardımcı olur. Büyük ölçekte olan bu ürünü mutfağınızda fazlasıyla kullandığınız gıdaları barındırmanız mümkündür.

  • Geniş kapasite
  • Şık ve dekoratif görünüm
  • İşlevsel depolama alanı

Kullanışlı Kitchen Sense Cam Kavanoz Tasarımı

Kullanışlı Kitchen Sense Cam Kavanoz Tasarımı

Kurabiye kavanozu arayanlar için birçok özellik sunan Kitchen Sense, son derece şık tasarımı ile ön plana çıkar. Her mutfağın tasarımına uygun cam kavanozlar farklı dokunuşlarla odanızın havasını değiştirir. Çoğu zaman mutfakta bulunan fazla gıdaları depolamak için bir yere ihtiyaç duyarız. Bu ihtiyacı karşılamak için kullandığınız cam kavanozlar farklı görünümleriyle tezgahınız için şık bir tasarım oluşturur. Kurabiye, bakliyat veya şeker gibi kuru gıdalar fazla yer kaplaması nedeniyle büyük kavanozlarda saklanır. Hava ile teması kesilerek sağlıklı koşullarda depolanmasına yardımcı olur. Uzun ömürlü olarak kullanacağınız gıdaları saklamanızı kolaylaştıran bu ürün müşterilerin beğenisini toplar. Dikdörtgen biçiminde camdan oluşan bu kavanozun bir kapağı bulunur. Kolaylıkla içerisine gıdaları yerleştirebilir veya çıkartabilirsiniz. Sadece gıdalar değil mutfak gereçleri için de son derece geniş depolama alanı sağlar.

Kitchen Sense Cam Kavanoz Özellikleri

Kitchen Sense Cam Kavanoz Özellikleri

Birbirinden çeşitli özelliklere sahip Kitchen Sense kavanoz modeli birçok farklı gıdanın depolanmasına olanak sağlar. Kahve, un, şeker, kurabiye, çikolata veya atıştırmalık koyabileceğiniz bir depolama alanı arayanların vazgeçilmez parçasıdır. Hem depolama için hem de evinizde şık bir görüntü oluşturmak için sahip olacağınız bu ürün, camdan yapılır. Ürünü satın almadan önce Kitchen Sense cam kurabiye kavanozu yorumları okuyabilir ve daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz. Ayrıca bu ürünün son derece kullanışlı büyük tasarımı içine birçok araç ve gereci konulmasını sağlar. Derinliği 20 cm ve çapı da 15 cm’dir. Büyük kapasiteli bu ürün kolaylıkla birçok gıdayı içine alabilir. Bunun yanında cam saklama kavanozlarının sağlam özellikte olmasına dikkat edilir. Kaliteli dokunuşlarla hazırlanan bu ürün dayanıklı bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda alandan tasarruf etmenizi sağlayarak gıdaların düzenli durmasını sağlar.

Avantajlı Kitchen Sense Cam Kavanoz Fiyatı

Avantajlı Kitchen Sense Cam Kavanoz Fiyatı

Kitchen Sense cam kurabiye kavanozu fiyatı belirlenirken ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurulur. Ekonomik fiyatlarla satın alabileceğiniz bu ürünü uzun süre kullanabilirsiniz. Modası geçmeyen tasarımı ile evin birçok alanında değerlendirilebilir. Sadece mutfakta değil çocuk odası veya kilerde saklama kabı olarak da kullanılan bu ürün, kalın camdan yapılır. Bu sayede küçük darbelere karşı sağlam bir yapı oluşturur. Mutfakta sık sık kullanılan malzemelerin rahatça alınmasını sağlar. Yemek yaparken ihtiyacınız olan gıdalara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ayrıca gıdaların dolapta düzenli bir şekilde durmasına olanak sağlar. İhtiyacınıza uygun şekilde tasarlanan bu modeli evinizin birçok köşesinde kullanabilirsiniz. Kapak ve gövdeden oluşan pratik bir kullanıma sahiptir. Siz de bu ürünü satın almak istiyorsanız Trendyol üzerinden Kitchen Sense cam kavanozun görsellerini inceleyebilir, avantajlı fiyatlarla ürüne sahip olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.