Karlobi A4 Alüminyum Çerçeve 21x30 Cm 5 Li Paket

Ürün Bilgileri

Karlobi A4 Alüminyum Çerçeve 21x30 Cm 5 Li Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karlobi Display Satıcı Ünvanı: 35 GRUP REKLAMCILIK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001093525600001 Vergi Kimlik Numarası: 0010935256
    Bu ürün Karlobi Display tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 9 adet sipariş verilebilir. 9 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alüminyum aç-kapa A4 Çerçeve a4 Alüminyum Çerçeve Çeşitleri A4 Çerçeve - 21cm x 30cm Ölçülerindedir. A4 Çerçevelerimiz Hem Dikey, Hem Yatay Kullanılabilir. Alüminyum Çerçeve Açılır Kapanır Şekildedir. Posterinizi Tek hareketle Sıkıştırırsınız ve kolayca değiştirebilirsiniz. Çerçeve+Koruma Pedi+Montaj Aparatı. a4 çerçevelerle beraber a3 çerçeve, b2 çerçeve, a2 çerçeve , ledli çerçeve, display çerçeve ve tüm alüminyum çerçeveleri Hızlı bir şekilde tedarik edebilirsiniz. Alüminyum aç kapa çerçevelerinizi kredi kartı ile hızlı bir şekilde Buradan alabilirsiniz. *Açılır Kapanır Alüminyum Çerçeveİçerisindeki Görseli Hızlı ve Pratik Bir Şekilde Değiştirmenizi Sağlar *Alüminyum Çerçeve İçerisindeki Görseli Güneş Işınlarından Koruyan ve Parlamasını Önleyen, Çerçeve görselinizi net bir şekilde görülmesini sağlar, Uv Korumalıdır. *Yatay A4 Çerçeve ve Dikey A4 Çerçeve Şeklinde Kullanıma Uygundur. *Rahat Açıp Kapanan Çerçeve Profillerini Paslanmaz Çelik Yaylar Sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver