Kaanlar 400 Gr Mascarpone Peyniri

250 TL
(625 TL / kg)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kaanlar 400 Gr Mascarpone Peyniri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAANLAR MARKET Satıcı Ünvanı: KAANLAR GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484065367100015 Vergi Kimlik Numarası: 4840653671
    Bu ürün KAANLAR MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Ürün Tam Yağlı Olup Yumuşak Kıvamdadır. Afiyet Olsun.
Geri Bildirim Ver

Kaanlar 400 gr Mascarpone Peyniri

Birbirinden değişik tatlarıyla sofralara yakışan en lezzetli besin türlerinden biri de peynirlerdir. Gün içerisinde sabah kahvaltılarından akşam yemeklerine kadar birçok tarif içerisinde sıklıkla yer verilen peynirlerin çeşitli türleri bulunur. Bu türlerden biri de geleneksel İtalyan mutfağı ile özdeşleşen Mascarpone peyniri Kaanlar ürünüdür. Arkadaşlarınız, aileniz ve sevdikleriniz ile birlikte özenle hazırlayacağınız yemeklerde ya da misafirlerinize servis edeceğiniz ikramlarda İtalyan esintilerinin yer alması büyük beğeni toplamalarına yardımcı olur. Yumuşak tadı ve kremsi dokusuyla sofralarda ayrı bir lezzet yaratan bu besin, sağlık açısından vücuda kazandırdığı faydalarla da ön plana çıkar. Süt ve süt ürünlerinde oluştuğu için bileşenlerinde vücudun ihtiyaç duyduğu günlük kalsiyum, yağ ve vitamin gibi değerleri yüksek oranda barındırır.

  • Zengin besin değerleri
  • Lezzetli ve organik bir peynir türü
  • Çeşitli şekillerde kullanım imkanı

İtalyan Mascarpone Peynirinin Benzersiz Özellikleri

İtalyan Mascarpone Peynirinin Benzersiz Özellikleri

İtalyan mutfağının en bilinen lezzetlerinden biri olan Kaanlar 400 gr mascarpone peyniri, başta tatlılar olmak üzere pek çok tarifte kullanılır. Üretiminde % 100 organik olan pastörize inek sütü kreması kullanılır. Bu nedenle diğer peynir çeşitlerine oranla daha kremsi ve daha yumuşak bir dokusu bulunur. Krema ile benzer bir kıvama sahiptir. İçerisinde bulunan inek sütü sayesinde ağız yormayan hafif bir tadı vardır. Ürünün 100 gramında ortalama 430 kalori bulunur. Aynı zamanda zengin besin değerlerine sahip olan mascarpone peynirinin 100 gramında 7.1 protein, 46.6 gram yağ bulur. Üretiminde organik tereyağı kullanılır. Vücudun ihtiyaç duyduğu A vitamini ve kalsiyum desteğini yüksek oranda karşılar. Bu sayede kemiklerin ve dişlerin güçlenmesine yardımcı olur. Ketojenik diyet yapanlar tarafından sıklıkla tercih edilen sağlıklı bir besin türüdür.

Mascarpone Peyniri ile Mutfaklarda Yeni Lezzetler

Mascarpone Peyniri ile Mutfaklarda Yeni Lezzetler

Sadece tatlı tarifleri içerisinde değil, krema gibi kremsi bir doku yaratması için tuzlu tarifler içerisinde de yer verilir. Özellikle İtalyan mutfağından yayılarak kült bir lezzet haline gelen lazanya ve makarna gibi yemeklerin içerisinde sıklıkla tercih edilir. Bunun yanı sıra hardal, kahve, kakao ve çeşitli baharatlarla da karıştırıldığında çeşitli gurme lezzetler ortaya çıkar. Labne ve krem peynir ile yapısal olarak benzediğinden dolayı sabah kahvaltılarında ekmeğinizin üzerine sürerek de yiyebilirsiniz. Tiramisu yapımında kullanılan bu besin cheese kek, browni, kek, kurabiye, muffin gibi tatlıların yapımında da sıklıkla tercih edilir. Bunun yanı sıra çeşitli sebeplerle sıvılaşan puding, krema gibi tatların koyulaşması için de kullanılır. Kaanlar 400 gr mascarpone peyniri yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek ilham alabilir ve siz de ürünü kullanabileceğiniz yeni tarifler keşfedebilirsiniz.

Kaanlar Mascarpone Peyniri Avantajlı Fiyatları

Kaanlar Mascarpone Peyniri Avantajlı Fiyatları

Kaanlar 400 gr mascarpone peyniri fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak titizlikle belirlenir. Ürün, kendi özel kutusu içerisinde yer alır. Kutu içerisinde net 400 gram peynir bulunur. Süt ve tereyağı bakımından zengin bir değere sahip olan bu besin mutlaka buzdolabında muhafaza edilmelidir. Aksi halde oda sıcaklığında kolayca erir. Dilerseniz buzlukta da muhafaza edebilirsiniz. Ancak bu durumda kullanmadan önce yumuşak bir hal alması için belirli bir müddet beklenmesi gerekir. Süt ve süt ürünleri içeren gıdaların çabuk bozulmaması için dışarıdan hava almaması gerekir. Bu nedenle içerisinde bulunduğu kutunun ağız kısmının her tüketimden sonra sıkı bir şekilde kapatıldığından emin olunmalıdır. Tatlı ya da tuzlu olmak üzere pek çok yemek içerisinde yer verebileceğiniz bu lezzetli İtalyan peynirine Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.