5
Kuzine ve Sobalar kategorisinde
en çok ziyaret edilen 5. ürün

KAAN KUZİNE Kalın Karadeniz Odun Sobas Kuzineli Soba El Yapımı Meşhur Pazar Kuzinesi

5.481 TL

Ürün Bilgileri

KAAN KUZİNE Kalın Karadeniz Odun Sobas Kuzineli Soba El Yapımı Meşhur Pazar Kuzinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kuzine Marketi Satıcı Ünvanı: GAMZE SÜSLÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Rize Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6330736654
    Bu ürün Kuzine Marketi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üst Kapak Ölçüsü 50*60 Cm Yükseklik: 67 cm
  • 45*45*16 Cm Fırıın Ebatı
  • Küllüksüz. Odun Yakıtlı
  • YÜksek Isıya Dayanıklı Kaplama Boyalıdır
  • Kullanım Talimatı Kuzine ilk yakış sırasında ateşlik kapısı acık konuma getirilip sürgü kolunu geri çekmelisiniz. Ardından ince kesilmiş odun veya tahta parçalarını dikey şeklinde altında boşluklar olacak şekilde koyarak ateşi tutuşturunuz. Sonrasında odun kuzinesi kullanıyor iseniz büyükçe odunlar atabilirsiniz. Kömür kuzinesi kullanıyor iseniz kömür atabilirsiniz. Ateşin yanma derecesine göre sürgü kolunu kapatabilirsiniz. Sürgü kolu kapanınca ateşten çıkan sıcaklık fırının etrafında dönmeye başlayacak ısı derecesi artacak ve fırın pişirme konumuna gelecektir. Kuzinenin Sağ Yan Alt Sürgü Kapağı İse Daima Kapalı Olarak Kalacaktır.(Ayda Bir Kez Alt Sürgüyü Açarak İç Kısımı Külü Dışarıya Boşaltarak Temizleyebilirsiniz

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Renk Metalik Siyah
  • Garanti Süresi 5 Yıl
Geri Bildirim Ver

KAAN KUZİNE OD-KLASİK-5060 Fırınlı El Yapımı Kalın Sac Rize Kuzine Soba

Kaan Kuzine el yapımı kalın sac kuzine soba, küçük boyutu sayesinde her köşeye sığabilir. Ürün iç ve dış mekân kullanımına uygundur. Soba iç mekânda 50 metrekareye kadar ısıtma sağlar. Bu sobayı hem geniş alanları ısıtmak hem de yemek yapmak için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda şık bir görünüme sahip olan bu kuzineyi nostaljik bir hava oluşturmak istediğiniz ortamlarda tercih edebilirsiniz. Soba kömürlü kullanıma uygun olmadığı için yalnızca odun yakabilirsiniz. Paket içeriğinde yalnızca kuzine bulunur. El yapımı, kullanışlı ve uzun ömürlü bir üründür.

  • Malzeme: Kalın sac levha.
  • Tür: Odun sobası.
  • Ocak ve Fırın: Mevcut.

KAAN KUZİNE El Yapımı Kalın Sac Kuzine Soba Özellikleri

KAAN KUZİNE El Yapımı Kalın Sac Kuzine Soba Özellikleri

Kaan Kuzine el yapımı kalın sac kuzine sobanın eni 50 cm, boyu 60 cm, yüksekliği ise 63 cm'dir. Ürün dört ayaklı olduğu için yerden yüksektir. Kaan Kuzine sobada bir adet fırın mevcuttur. 45 x 16 ebatındaki bu fırında çeşitli yemekler hazırlayabilir veya ekmek pişirebilirsiniz. Kuzinenin üstünü ocak olarak kullanabilirsiniz. Kaan Kuzine fırınlı kuzine soba, kalın sacdan imal edilir. Kalın sac levha; ısı, ışık, nem ve ağır yüklere karşı yüksek direnç gösteren yassı çeliktir. Meşhur Rize Pazar kuzinesi sınıfına dâhil olan bu soba, son derece dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Kaan Kuzine el yapımı kalın sac kuzine soba, odun ateşiyle çalışır. Fırının hemen üstünde yer alan küçük kapaktan odunları yerleştirerek odun ateşinin keyfini çıkarabilirsiniz.

KAAN KUZİNE Kalın Sac Kuzine Soba Nerelerde Kullanılabilir?

KAAN KUZİNE Kalın Sac Kuzine Soba Nerelerde Kullanılabilir?

Kaan Kuzine Rize sobasını baca çıkışı olan her yerde kullanabilirsiniz. 50 kilogram ağırlığındaki sobanın sağlam zeminlerde kurulması tavsiye edilir. Evinizde ısınmak amacıyla tercih edebileceğiniz bu üründen odun ateşinde lezzetli yemekler yapmak için de yararlanabilirsiniz. Ürünü doğrudan mutfağınıza yerleştirmeniz de mümkündür. Böylelikle bir yandan evinizi ısıtırken kuzinenin fırınında böreğinizi pişirebilir, üstünde ise çayınızı demleyebilirsiniz. Akşamları ise ailenizle birlikte vakit geçirirken kuzinede hazırlayacağınız kestanelerin tadını çıkarabilirsiniz. Bu sobayı iş yeri gibi farklı yaşam alanlarında da kullanabilirsiniz. Eğer bir işletme sahibiyseniz bu kuzine ile nostaljik ve sıcacık bir atmosfer oluşturabilirsiniz. Özellikle yeme/içme hizmeti veriyorsanız müşterilerinizi odun ateşinin lezzetiyle tanıştırabilirsiniz. Dilerseniz bu sobayı bahçenize kurarak dış mekânda vakit geçirmenin ve sevdiklerinizle uzun sofralarda buluşmanın tadını her mevsim yaşayabilirsiniz.

KAAN KUZİNE Kalın Sac Kuzine Soba Kurulumu Nasıldır?

KAAN KUZİNE Kalın Sac Kuzine Soba Kurulumu Nasıldır?

Kaan Kuzine el yapımı kalın sac kuzine sobayı kurmak için 1 adet baca çıkışına ve 13,5 cm çapa sahip standart soba borusuna ihtiyacınız vardır. Eğer kuzineyi yerleştirmek istediğiniz alanda mevcut bir baca çıkışı yoksa kendiniz de açabilirsiniz. Baca açmak için matkap ve çekiç gibi ekipmanlardan destek alabilirsiniz. Soba boruları standart uzunlukta parçalar ve dirsekler hâlinde satılır. Bu parçalardan birini kuzinenin sağ üst köşesinde yer alan boru açıklığına diğerini de baca çıkışına taktıktan sonra aradaki boşlukları diğer parçalarla tamamlamalısınız. Boruları sabitlemeden önce kuzineyi nereye yerleştireceğinize karar vermiş olmanız gerekir. Bu nedenle sobanın konumundan emin olduktan sonra işleme başlamanız tavsiye edilir. Eğer baca çıkışı, kuzineyi yerleştirmek istediğiniz noktadan çok uzaksa fazla boru kullanmanız gerekebilir. Kuzinenin bacaya yakın olması ve soba içerisindeki dumanın kısa sürede dışarı çıkması, yaşam alanınızı daha sağlıklı kılar. Kaan Kuzine el yapımı kalın sac kuzine soba yorum sayfasından kullanıcı deneyimlerini okuyabilir, ürünü Trednyol'dan güvenle satın alabilirsiniz.