10
HDMI Kablo kategorisinde
en çok ziyaret edilen 10. ürün

IVANKY Ultra HD 4K HDMI Kablosu 2 m, 18 Gbps 60 Hz Yüksek Hızlı

349,95 TL

Ürün Bilgileri

IVANKY Ultra HD 4K HDMI Kablosu 2 m, 18 Gbps 60 Hz Yüksek Hızlı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gamgam Techno Satıcı Ünvanı: ADEM KALKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4962780093800001 Vergi Kimlik Numarası: 4930317100
    Bu ürün Gamgam Techno tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ivanky HDMI Kablosu 2 m Ev Ofis ve Eğlence İçin - Evden kolaylıkla çalışın. Aynı ortamı büyük bir ekranda ( Video yansıtma ) izleyin veya bir Yakınlaştırma toplantısına katılın ve iş verimliliğini artırmak için rapor verilerini aynı anda ( Genişletilmiş masaüstü ) görüntüleyin. HDMI kablosu kullanarak Mac Book Pro , Apple TV 4K, Fire TV, Roku Ultra, Blu-ray oynatıcı, PS4'ü eksiksiz, sinematik bir ev eğlencesi deneyimi için büyük bir HDTV' ye bağlayın.
  • 4K HDMI Kablosu HDR Video - Ultra HD 4K, standart Full HD ( 1080p ) 'den 4 kat daha fazla piksel kullanarak daha net bir görüntü sağlar. Yüksek Dinamik Aralık ( HDR ) daha parlak, daha gerçekçi renkler ve daha fazla ayrıntı sunar. En son filmden en sevdiğiniz TV şovuna kadar her görüntü her zamankinden daha gerçekçi görünüyor. 2K, Full HD 1080p ve HD 720p ile geriye dönük uyumlu.
  • Çevreleyen Ses ve ARC - Uyumlu ses sistemleriniz için sürükleyici surround ses sağlayan DTS-HD ve Dolby seslerini destekler. Ses Dönüş Kanalı ( ARC ), TV'nizin sinematik bir ev sineması deneyimi sağlayan harici bir ses sistemine ses göndermesini sağlar. En sevdiğiniz filmi bir sinemada oturuyormuş gibi sürükleyici bir şekilde evde izleyin.
  • Yüksek hızlı 18Gbps HDMI 2.0 Kablosu - 18Gbps'ye kadar yüksek hızlı bant genişliği, 4K videoyu 60 fps' ye kadar taşımak için yeterli alan sağlar. Yüksek Bant Genişliği Dijital İçerik Koruması ( HDCP ) 2.2, 4K TV'nizde Netflix, Hulu, iTunes ve DirectTV' den korunan içeriğin keyfini çıkarmanızı sağlar. Ayrıca, ağa bağlı bir akıllı cihazı bağlarken ekstra kablo ihtiyacını ortadan kaldıran Ethernet işlevini destekler.
  • Yenilikçi Üretim - Gezegenimize ve yenilikçi üretim süreçlerine dost yeşil malzemelerle inşa edilmiş, karbon ayak izimizi azaltmaya ve gezegenimizi korumaya yardımcı olur. Ultra hafif HDMI kablo ceketi esneklik sunar ve oldukça sağlamdır. Üstün bakır teller kusursuz video kalitesi sağlar. Bırakma yok, rastgele yanıp sönme yok ve beyaz çizgi yok.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver