İnci Oyun Makineleri Langırt Topu 15 Adet

175 TL

Ürün Bilgileri

İnci Oyun Makineleri Langırt Topu 15 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İnci Oyun Makinaları Satıcı Ünvanı: İNCİ BİLARDO SAN.VETİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0478001906000016 Vergi Kimlik Numarası: 4780019060
    Bu ürün İnci Oyun Makinaları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üreticiden Langırt Topu 15 adet Beyaz,Kırmızı, Lacivert renklerde

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

İnci Oyun Makineleri Langırt Topu 15 Adet

İnci Oyun Makineleri 15 adet langırt topu langırt makineleri için tercih edebileceğiniz yüksek kaliteye sahip top çeşitleri arasında yer alır. Yapısı, langırt için özel olarak oluşturulur. Tamamen pürüzsüz bir yapıya sahip olması dengeli performans göstermesini sağlar. Bu durum da keyifli anları mümkün kılar.

 
  • Pürüzsüz
  • Yüksek kalite
  • Dengeli performans

İnci Oyun Makineleri Langırt Topu 15 Adet Özellikleri

İnci Oyun Makineleri Langırt Topu 15 Adet Özellikleri

Langırt, bugün pek çok yerde karşılaşılabilen ve oynanabilen oyun türleri arasında yer alır. Okullarda veya işletmelerde langırt makinelerini görebilmek mümkündür. Dikdörtgen masalarda oynanan bu oyunda amaç, demir çubukları kullanarak oyuncuları hareket ettirmek ve topu kaleden içeri sokmaktır. Tek bir oyunda yaklaşık 8 adet top kullanılır. İnci Oyun Makineleri 15 adet langırt topu özellikleri ile langırt makineleri için tercih edilir. 15 adet top içeriğine sahip olması avantaj sağlar. Bu ürün, langırt toplarının sahip olması gereken tüm özellikleri karşılar. Langırt toplarının oyun akışını bozmaması için tamamen yuvarlak bir yapıya sahip olması gerekir. Markanın top çeşitleri, tamamen yuvarlaktır. Buna bağlı olarak da oyun sırasında sorun yaratmaz. Hamle yapıldığı sırada yön değiştirmez ve çok rahat bir şekilde hareket edebildiği için oyun daha keyifli hale gelebilir. Ürünün bir diğer önemli özelliği ise hafif olmasıdır. Markanın topları, yalnızca 18 gram ağırlığa sahiptir. Bu sayede çok rahat hareket ettirilir. Pürüzsüz yüzeye sahip olması, önemli konular arasındadır. Üzerinde herhangi bir çıkıntı yer almadığı için bu toplar oyun esnasında akış sağlar.

 

İnci Oyun Makineleri Langırt Topu 15 Adet Kullanımı

İnci Oyun Makineleri Langırt Topu 15 Adet Kullanımı

İnci Oyun Makineleri langırt topları, oldukça kaliteli bir materyalden üretilir. Bu sayede markanın ürünü çok uzun yıllar kullanılabilir. Bu topların kullanılması içi gereken langırt makinelerinin kullanımı oldukça basittir. Para atıldığı takdirde toplar sahaya alınır ve oyun başlar. Bir oyunda çok sayıda top kullanılır. Bu nedenle langırt makineleri için çok sayıda topa ihtiyaç duyulur. İnci Oyun Makineleri ürün seçeneği sayesinde bu ihtiyacın giderilmesi sağlanır. Langırt, hızlı ve heyecanlı bir oyun olduğu için toplar, sahip olduğu özellikleriyle bu oyuna hizmet edebilmelidir. Bu nedenle yüksek kaliteye sahip topların yapısal özellikleri, önemli bir konudur. İnci Oyun Makineleri langırt topları, oyun zevkini artıran bir kullanım sunar. Uzun ömürlü ve çoklu bir ürün olduğu için oldukça avantajlıdır. Ürünün boyutu ve yüzeyi tamamen langırta uygun şekilde tasarlanır. Bilye boyutlarına sahip olan toplardır. Langırt topu seçiminde ürünün özelliklerine mutlaka dikkat edilmesi önerilir.

 

İnci Oyun Makineleri Langırt Topu 15 Adet Fiyatı

İnci Oyun Makineleri Langırt Topu 15 Adet Fiyatı

Marka bünyesinde langırt topları, hasarsız şekilde üretilir. Buna bağlı olarak oyun sırasında takılma ve benzeri sorunların ortaya çıkması önlenir. İnci Oyun Makineleri 15 adet langırt topu fiyat bilgisi belirlenirken dikkate alınan pek çok başlık bulunur. Marka ve üretim kalitesi gibi konular, fiyat belirleme aşamasında dikkate alınır. Langırt toplarının üretiminde kullanılan malzemeler, boyutu ve ürün adeti, fiyatının belirlenmesini sağlar. Bu ürün, çok uzun yıllar kullanabilmeniz için yüksek kaliteye sahip malzemeler kullanılarak üretilir. İhtiyaca yönelik 15 adet şeklinde kullanıma sunulur. İnci Oyun Makineleri tarafından beğeniye sunulan ürün, beyaz renge sahip olduğu için farklı langırt modelleri için tercih edilebilir. İnci Oyun Makineleri 15 adet langırt topu yorum ve ürün değerlendirmelerini okuduktan sonra tercihinizi yapabilirsiniz. Trendyol üzerinden merak ettiğiniz sorulara hemen cevap alabilir ve cevaplara yönelik seçimlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.